jaktak.cz

Jak získat vysněnou postavu? Vyzkoušejte lipotransfer

Trápí vás větší bříško, povislá prsa nebo nejste spokojení s tvarem svého pozadí? Kvůli ideální postavě nemusíte trápit tělo hromadou zázračných pilulek. Odpověď se skrývá v plastické chirurgii a šetrné metodě zvané lipotransfer.

Krok 1

Zdravý životní styl není všemocný

Téměř každý z nás je nějakým způsobem nespokojený s určitou partií svého těla. Základem všeho je samozřejmě zdravý životní styl, kvalitní potraviny a pohyb. Jenomže ani dodržování zdravého přístupu není všemocné. Občas se zkrátka objeví něco, s čím vám nepomůže ani pravidelné cvičení nebo zdravé stravování se.

Krok 2

Povislá prsa nebo vytažená kůže na břiše po porodu

Ženy nejčastěji trápí povislá nebo malá prsa. Tvar ňader se totiž s postupem věku mění. Velkou roli hraje rovněž těhotenství a kojení. Během mateřství se prsa zvětší i o několik velikostí, ztěžknou a následně ztratí pevnost. A v tomto případě už cvičení nic moc nezachrání. Obdobným případem je rovněž břicho, respektive kůže, která se během těhotenství napne do maxima a některým ženám z ní potom zůstane převis, nebo rozestoupené břišní svaly. Posilováním středu těla sice můžete břišní stěnu zpevnit, s vytahanou kůží už ale nic nenaděláte.

Krok 3

Svěřte se do rukou profesionálního chirurga

Někteří zástupci mužské populace zase bojují s menším přirozením, kvůli kterému často trpí jejich sebevědomí. V tomto případě rovněž nezabírají žádné cviky ani zázračné pilulky. Všechny tyto problémy mají společného jmenovatele a tím je nespokojenost s tělem. Kde už si nedokážete pomoci sami, svěřte se do rukou moderní plastické chirurgii, která umí opravdové zázraky a vsaďte na metodu zvanou lipotransfer.

Krok 4

Fantastická metoda, díky které získáte vysněnou postavu

Lipotransfer znamená přenos vlastního tuku a jedná se o velice šetrnou metodu, která se v plastické chirurgii těší stále větší oblibě. Hlavní výhoda spočívá v tom, že tělo bez problémů přijme vlastní tuk. Chirurg klientovi tuk odebere z jiného místa na těle, například z břicha a následně ho implementuje třeba do ňader nebo penisu. Tímto způsobem lze zvětšit ňadra až o jednu velikost nebo prodloužit penis až o 4 cm. Výsledek vypadá přirozeně a vy získáte zpět ztracené sebevědomí. Zákrok probíhá v průměru 2-3 hodiny, zbavíte se během něj nadbytečného tuku a získáte postavu, o které jste vždycky snili.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-ziskat-vysnenou-postavu-vyzkousejte-lipotransfer.html