Přejít k hlavnímu obsahu

Jak poznat kvalitní plastová okna?

Jak poznat kvalitní plastová okna?

Plastová okna dnes koupíte od široké škály dodavatelů a v ještě širší škále cen. Prakticky pokaždé se dozvíte, že jde o okna kvalitní, protože marketing prodává. Jak v záplavě nabídek poznat prodejce, který je k vám upřímný a okna, která si pomyslnou nálepku kvality skutečně zaslouží?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jiří U. (neověřeno) | Čt, 10/04/2018 - 17:04

Dobrý den, dobrý článek, jen bych k němu dodal že pokud bude někdo chtít kvalitní plastová okna, měl by trvat na tom aby okna byla vyrobena z profilu třídy A, který je nejtlustší, a také dbejte na to aby okna byla vyrobena z prvoplastu, jelikož ten lépe drží ve svárech. Pokaždé chtějte znát původ oken, na trhu je mnoho překupníků kteří nemohou za kvalitu a původ ručit. Všechny tyto mnou zmíněn informace si nechte zapsat do kupní smlouvy, při případných nepříjemnostech budete v právu vy.

KamSsa1 . (neověřeno) | Ne, 06/30/2019 - 21:56

Opravdu moc děkuji za tipy, zrovna jsme získal úvěr na rekonstrukci domu, a tak si do něj vybírám nová plastová okna. Nerad bych se nechal napálit, takže jsem rád, že vím na co si při jejich výběru musím dát pozor.

Další zajímavé články

Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy. Sekt a dokonce i šampaňské patří ke každé výjimečné události. Nejde tu o množství, ale o obřad, který je s otvíráním…
různé druhy koření
Jak používat koření
Nejste si jistí, které koření použít? K čemu slouží badyán, je vhodná ke skopovému masu majoránka? Kdy použít vanilku a jaké koření použít do zavařeni…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.