Přejít k hlavnímu obsahu

Jak nahradit cukr při pečení

Jak nahradit cukr při pečení

Jak nahradit cukr při pečení | rady a tipy. Klasický bílý cukr rozhodně neprospívá našemu zdraví. S cukrem roste touha po dalším sladkém. Bohužel s sebou nenese žádná pozitiva. Jedná se pouze o tzv. prázdné kalorie (hodně energie a žádné živiny), které akorát způsobují přírůstek tukové hmoty a zvyšují riziko civilizačních chorob. Pokud si nechceme odepřít sladké, můžeme cukr nahradit. Jaké varianty jsou ty vhodné, a které nikoliv?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit
Jak zdravěji sladit | tipy. Sladké máme rádi skoro všichni a i ten, kdo si zrovna nepotrpí na cukrovinky, potřebuje sladkou složku jídla – třeba v pod…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.