Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vybrat telefon podle kvalitního fotoaparátu

Jak vybrat telefon podle kvalitního fotoaparátu

Vybrat telefon v dobrém poměru cena – výkon dnes není v záplavě produktů a technických specifikací jednoduché. Především, pokud vám jde o kvalitní snímky. Zdaleka už se neobejdete pouze s číslemm, které označuje počet megapixelů, je třeba sledovat širší spektrum parametrů. Projděte si, co byste při výběru neměli minout.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ivoš Duben (neověřeno) | Čt, 01/31/2019 - 22:26

Co se týče fotoaparátů, tak v tomto ohledu podle mého názoru stále vedou iphony. Měl jsem 5 a ta v té době fotila výborně. Teď mám 7 a ten také fotí skvěle. Mám doma i zrcadlovku, ale zjistil jsem, že stejně většinu fotek fotím na telefon, protože ta kvalita z něj se podle mého té zrcadlovce většinou dokáže vyrovnat (samozřejmě ale ne vždy)

Dalin (neověřeno) | Po, 02/11/2019 - 15:32

Osobně mám doma jeden iPhone, ale za ty peníze nevím no. Sám bych si ho nekoupil, mám jej manželka. Nedávno jsem hledal něco co suprově fotí za normální cenu a vybral jsem Huawei P20 Pro. Tenhle foun doporučují snad všude, ji na mé oblíbené stránce - https://www.testado.cz/nejlepsi-fotomobily/. Má prostě samé klady, akorát to není prostě ajfoun :)

Pavel Reichmann (neověřeno) | St, 07/24/2019 - 23:35

No, já bych se při výběru teda určitě soustředil i na jiné věci, než jen na fotoaparát. Důležitá je například i výdrž baterie. Já právě při výběru udělal tu chybu, že jsem se na kapacitu baterie nedíval a díky tomu mi teď telefon vydrží sotva půl dne. Ještě štěstí, že existují powerbanky. Bohužel je to ale jen další věc, kterou člověk musí nosit s sebou.

Další zajímavé články

Lámete si hlavu s výběrem televize?
Lámete si hlavu s výběrem televize?
Televizi dnes najdeme v téměř každé domácnosti. Mnohdy i v každé její místnosti. Běžné jsou televizory nejenom v obývacích pokojích, nýbrž i v ložnicí…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.