Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit burizonovou karamelovou pochoutku | recept

Jak připravit burizonovou karamelovou pochoutku | recept

Burizony jsou poměrně opomíjenou surovinou v pečení. Přitom nám dokáží skvěle ozvláštnit a odlehčit mnohé moučníky, jako jsou sušenky nebo jakékoli lité koláče. Podle následujícího receptu si připravíte pochoutku, které to bude slušet nejen na vánoční míse. Hodí se pro všechny milovníky sladkého, kteří však nemají čas nebo chuť připravit si klasické druhy vánočního cukroví. Burizony slouží v dezertu coby korpus. Hlavní chuťovou složku pak tvoří karamel a čokoláda. Vyzkoušejte toto netradiční cukroví, které můžete připravit na poslední chvíli, rozhodně není třeba, aby se rozleželo. Naopak čím dříve se do jeho přípravy pustíte, tím rychleji se sní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na kokosové sušenkové řezy | recept
Jak na kokosové sušenkové řezy | recept
Kokosové sušenkové řezy | recept. Kokos se ustálil v našem vánočním cukroví už před časem. Pokud děláte kokosky spíše jako znouzecnost, když zbydou bí…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.