Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít rybíz černý pro zdraví

Jak využít rybíz černý pro zdraví

Jak využít rybíz černý pro zdraví | rady a tipy. Rybíz černý (a stejně tak i další druhy rybízu) patří mezi keře, jejichž plody jsou velmi zdravé bobule. Plody černého rybízu mají sladší a aromatičtější chuť než plody rybízu červeného či bílého. Navíc obsahuje větší množství vitamínu C než ostatní druhy. Pro léčebné účely využijeme i aromatické listy černého rybízu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak využít arganový olej | rady a tipy
Jak využít arganový olej | rady a tipy
Jak využít arganový olej | rady a tipy. Arganový olej je velmi luxusní a vzácný rostlinný olej používaný v gastronomii i v kosmetice. Lisuje se z plod…
Jak vyrobit a využít pampeliškovou mast
Jak vyrobit a využít pampeliškovou mast
Jak vyrobit a využít pampeliškovou mast | návod. Smetanku lékařskou neboli pampelišku jistě nemusíme představovat. Pampeliška se používá zejména vnitř…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.