jaktak.cz

Jak si vytvořit vlastní webové stránky ve 3 krocích

Ať už je Vaším cílem podělit se o inspiraci s ostatními, nebo se prosadit mezi konkurencí ve svém oboru podnikání, mohou Vám k tomu dopomoct vlastní webové stránky. Jejich založení může být velice snadné. Zvládnete to sami ve 3 krocích, aniž byste potřebovali pomoc programátora.

Co je potřeba

A jak na to? Velmi jednoduše.

Krok 1

Platforma pro tvorbu webových stránek

Velice jednoduchá a uživatelsky přívětivá platforma pro tvorbu webových stránek www.webnode.cz zajišťuje vytvoření webové adresy spolu s hostingem na jednom místě a zdarma. V pár jednotlivých krocích se zaregistrujete, vyberete si typ webových stránek, které chcete tvořit – osobní blog, firemní prezentaci, anebo e-shop. Při registraci budete muset uvést název webu, váš e-mail a heslo. Po vyplnění těchto údajů klikněte na „Registrovat a vytvořit nový web“.

Krok 2

Vzhled webové prezentace

V dalším kroku zvolte šablonu - vzhled Vaší prezentace. Na webnode.cz je vám k dispozici několika typů šablon, které nejlépe podtrhnout váš styl a obsah stránek. Jednotlivé sekce lze upravovat a přepracovávat, změnit velikosti obrázků i písmen, stejně tak i font. Vybírat můžete ze všech nabízených šablon bez ohledu na jejich pojmenování či zařazení. Jediným důležitým faktorem je, aby daná šablona odpovídala struktuře, barevnosti a vkusu vašeho webu.

Krok 3

Editor

Po vytvoření stránek se Vám spustí editor a vy se můžete pustit do snadného plnění webových stránek obsahem. Pokud nemáte k dispozici vlastní obrázky, vyberte si z nabízené fotogalerie.  Díky jednoduchému editoru zvládne vlastní webové stránky založit a následně i spravovat opravdu i úplný začátečník. Stačí mít jen základní znalosti používání počítače a připojení k internetu. Celý systém se tak dá přirovnat k online prezentaci, kdy si postupnými kroky tvoříte obsah podle vlastních představ. Pak stačí stisknout publikovat a máte hotovo.

Krok 4

Klientský servis

Při tvorbě vlastních webových stránek přes Webnode oceníte profesionální přístup. V případě potřeby se můžete kdykoliv obrátit na podporu v lokálním jazyce. Klientský servis vám pomůže s jakýmkoli problémem. [Video] Pro lepší představu o vytvoření vlastních webových stránek vám pomůže také následující video:


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-vytvorit-vlastni-webove-stranky-ve-3-krocich.html