Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit nadýchané lívance z bramborového těsta | recept

Jak připravit nadýchané lívance z bramborového těsta | recept

Nadýchané lívance z bramborového těsta | recept. Lívanečky z kynutého bramborového těsta jsou vláčnější a nadýchanější než z litého klasického těsta. Doporučuje se podávat je k dušené zelenině a masu. U nás se připravují stejně jako klasické, sypané cukrem se skořicí, nebo s ovocnou omáčkou. Vyzkoušejte je, určitě nebudete zklamáni.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct ořechový chléb | recept
Jak upéct ořechový chléb | recept
Jak upéct ořechový chléb | recept.  Pečení domácího chleba je zábava a peče ho spousta lidí, stačí zabrousit do některých internetových diskusí.…
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept. Pokud jste příznivci netradičních chutí, následující recept je přesně pro Vás! Recept je velmi starý a původ…
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.