jaktak.cz

Jak vybrat dřevěné vchodové dveře do domu? Mand CZ vše zařídí

Dřevěné vchodové dveře vyzařují pohodu a teplo domova. Navíc nikdy nezestárnou. Mand CZ neuznává žádné kompromisy, a proto vám nabízí dveře z poctivého českého masivu. Hledáte dokonalé vchodové dveře do domu či bytu? Zvažovali jste desítky možností, prošli nespočet obchodů a nikde nenašli to „pravé ořechové“? Objevit dokonalé vchodové dveře může být nelehký úkol, ale Mand CZ pro vás má tip, který nikdy nezklame – vchodové dveře z pravého dřevěného masivu!

Krok 1

Vchodové dveře z českého smrkového masivu jsou top!

Vchodové dveře jsou branou do vašeho světa. Nejen, že vás chrání před všemi nástrahami okolí a nepřízní počasí, ale jsou i jakousi vizitkou. Měly by vyzařovat teplo domova a pohodu, která ve vaší rodině panuje. Vchodové dveře z českého smrkového masivu sluší naprosto každému bydlení a splní přesně to, co od vchodových dveří očekáváte. Designově představují nestárnoucí klasiku, která se snad nikdy neokouká. Volbou individuální povrchové úpravy navíc můžete sami vtisknout dveřím osobitou podobu. Budou mluvit za vás.

Krok 2

Na přání vyrobíme i dveře atypické

Mand CZ neuznává v sortimentu dveří žádné kompromisy, a proto si zakládá i na tom, že svým zákazníkům nabízí poctivé české dřevo. Standardně si můžete vybrat vstupní smrkové dveře v EU profilu 68 mm či 42 mm. Dle vašeho přání ale není problém dodat dveře z jiné dřeviny. Je to na vás. A protože spokojenost zákazníka je vždy na prvním místě – můžete si nadiktovat i to, zda by se vám líbily dveře atypické. Ať už máte na mysli specifický rozměr, nebo byste potřebovali dveře prosklené či s bočním nebo horním světlíkem, pro Mand CZ to není problém.

Krok 3

I bezpečnostní dveře mohou být dřevěné!

Protože vybíráte vchodové dveře, nelze vás neseznámit i s širokou nabídkou bezpečnostních dveří, které ochrání váš byt i dům a zajistí vám klidný spánek. Už to, že na bezpečnostní dveře případný narušitel narazí, ho může odradit od pokusu se do vašeho domu či bytu vloupat. V Mand CZ si zakládáme na tom, aby každý funkční prvek i skvěle vypadal. Proto chápeme, že když ladíte celý dům do dřeva – třeba máte právě všechny dveře dřevěné – chcete, aby byly i vchodové dveře sladěné. Bezpečnostní dveře obkládáme dřevěnou masivní kazetou, kterou lze do požadovaného odstínu domořit.

Zvláště u bezpečnostní dveří, pak doporučujeme dokoupit i bezpečnostní cylindrickou vložku a bezpečnostní kliky. Tato trojice je pro zabezpečení domácnosti skutečně klíčová. Pokud některý z prvků chybí, jsou i ostatní takřka zbytečné.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-drevene-vchodove-dvere-do-domu-mand-cz-vse-zaridi.html