smažené cibulové kroužky

Jak na vídeňskou cibuli | recept

Vídeňská cibule – jedná se o tenké cibulové kroužky, které jsou obalené v mouce, mleté sladké paprice a následně se smaží. Výsledkem jsou zlatavé a křupavé cibulové kroužky, které báječně chutnají a náramně se hodí k masovým pokrmům, k různým...

Jak na křupavé smažené cibulové kroužky | recept

Smažené cibulové kroužky | recept. Smažené cibulové kroužky jsou levné, rychle připravené a velmi chutné. Hodí se k bramborové kaši a spolu se salátem z čerstvé zeleniny máme výborný oběd. Kroužky jsou také vynikající jako „zobání“ k pivu nebo vínu...

Jak udělat smažené cibulové kroužky | recept

Máte chuť na cibulové kroužky? Tady je skvělý recept na na smažené cibulové kroužky. Připravíme si na kolečka nakrájenou cibuli, vajíčko, hladkou mouku, mléko, strouhanku. Nejprve si připravíme těstíčko na cibulové kroužky.