segedínský guláš

Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept

Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme...

Jak uvařit segedínský guláš z uzeného tofu | recept

I když receptů na segedínský guláš lze vyzkoušet mnoho, ve většině z nich nechybí jako suroviny vepřové maso a kysané zelí. Přesto můžete segedínský guláš uvařit i z dalších surovin, které sice do klasického segedínu nepatří, ale při rozumném...

Jak udělat segedínský guláš jako od Pohlreicha | recept

Segedínský guláš dle Pohlreicha? Podle receptu si na segedínský guláš přichystejte vepřovou plec nakrájenou na kostky, cibuli, dobrý hovězí vývar, mouku, slaninu, sádlo, zakysanou smetanu, kysané zelí a na dochucení segedínského guláše kmín, sůl a...

Jak vařit z kyselého zelí

Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Zůstávají jen pozitiva: je bohaté na vitamin C, představuje vítaný zdroj vlákniny, je chutné a levné...

Jak uvařit segedínský guláš se sójovým masem | recept

Recept na segedínský guláš se sójou. Sója je luštěnina s vysokým obsahem proteinů. Zároveň je ale levnou ingrediencí, kterou lze nahradit maso. Tentokrát ji využijeme do segedínského guláše. Bez masa by ale nebyl segedín segedínem, proto budeme...

Jak připravit segedínský guláš

Recept na segedínský guláš není náročný. Dobrá hospodyňka by měla přípravu segedínského guláše zvládnout bez problémů. Umíte jej uvařit i vy? Jestliže ne, anebo se chcete jen přesvědčit, že postupujete podle receptu, zhlédněte videorecept, který...