jaktak.cz

Jak nejlépe vytřít podlahu, abyste byli s výsledkem plně spokojeni?

Aby byla vaše podlaha čistá, lesklá a bez šmouh, je potřeba o ni správně pečovat. Samozřejmě s ohledem na to, zda se jedná o podlahu dřevěnou, betonovou, je na ní položena plovoucí podlaha, dlažba nebo koberec. Pokud jde o vytírání klasických podlah, které mohou přijít do kontaktu s vodou a šetrným čisticím prostředkem, zde je pár tipů, co vám vytírání značně zpříjemní.

V dnešní době se dá koupit účinná, ale přesto ekologická dezinfekce na podlahy, která vás zbaví virů, baterií i případných plísní. Má navíc velmi příjemnou vůni, snesou ji i vaši domácí mazlíčci a děti naprosto bez úhony. Právě takové najdete na eshop.ecoliquid.eu.

K nejprodávanějším patří ECOLIQUIDÁTOR, univerzální čisticí a dezinfekční prostředek o objemu 10 l. Stojí jen 329 Kč, je bezoplachový, může přijít do kontaktu s potravinami, hodí se i pro dezinfekci pitné vody a bazénů a voní hezky po pomerančích.

Dezinfekce na povrchy není jediným, co vás usnadní práci. Ať už máte zdravá záda a klouby, nebo ne, je skvělé mít kbelík s funkcí odstředění mopu. Nemusíte se vody vůbec dotýkat, ohýbat se ke kbelíku, vše uděláte rychle a snadno.

Aby šla nečistota i mastnota lépe z podlahy dolů, je dobré používat teplou vodu. Nemusí být vřelá, ale horká je účinnější.

V uzavřeném prostoru schne podlaha poměrně dlouho a hrozí, že se vám po ní dříve či později někdo projde a způsobí stopy. Aby byla zem co nejdříve suchá, jednoduše otevřete okno či dveře. Nedělejte ovšem průvan, abyste neonemocněli.

Se správnými, účinnými dezinfekčními prostředky se zbavíte všech nečistot i virů a baterií během jednoho mytí. Podívejte se na webové stránky eshop.ecoliquid.eu a vyberte si vše, co doma nebo ve firmě potřebujete.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-nejlepe-vytrit-podlahu-abyste-byli-s-vysledkem-plne-spokojeni.html