jaktak.cz

Jak na fotografiích na Facebooku odebrat označení mé osoby | rady

Složitost: Velmi lehké
Cena: Zdarma
Potřebný čas: Méně než 5 minut

Jak na fotografiích na Facebooku odebrat označení mé osoby | rady. Vyfotil vás někdo v nelichotivé situaci, označil vás na fotografii a umístil na Facebook? Chcete-li označení odebrat, aby fotografie nebyla spojována s vaším profilem v sociální síti Facebook, pak využijte následující jednoduchý postup.

Krok 1

Zobrazte na Facebooku fotografii, na níž jste označeni a na které chcete označení vaší osoby zrušit. To provedeme jednoduše například kliknutím na snímek, zobrazí se nám fotografie, popřípadě zvolíme cestu přes profil uživatele, který fotografii umístil na Facebook. Klikneme na profil uživatele, posléze na jeho alba fotografií, snímek vyhledáme a zobrazíme kliknutím.

Krok 2

Pod fotografií se nachází odkaz Odstranit označení. Klikněte na odkaz. Fotografie již nebude spojena s vaším jménem a profilem. Tato funkce je samozřejmě umožněna pouze majiteli fotografie a uživateli, který byl na fotografii označen.

Urážlivou fotografii, na níž jste označeni, můžete samozřejmě nahlásit správcům Facebooku. Provedete to odkazem pod fotografií. Správci průběžně budou tyto fotografie odstraňovat. Jak podmínky Facebooku však uvádějí, "Facebook nemůže nikoho nutit, aby odebral fotky, které neporušují Podmínky používání služby Facebook".

Označovat na fotografiích mohou pouze vaši přátelé. Nechcete-li, aby vás někdo označoval, odeberte uživatele ze svého profilu.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-fotografiich-na-facebooku-odebrat-oznaceni-me-osoby-rady.html