Přejít k hlavnímu obsahu

Velmi lehké

Jak se zbavit vší do dvou hodin
Jak se zbavit vší do dvou hodin | návod. Vši jsou v poslední době velmi častým problémem u dětí v předškolním a školním věku. Existuje mnoho přípravků…
Jak používat zeleninu pak choi
Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy. Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás…
Jak se správně obléct na ples
Co si obléct na ples a zda jsme oblečeni správně řeší mnoho žen i mužů. Možná vás to také trápí. Prvním z vodítek by měla být pozvánka, která napoví,…
Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Jak uvařit zázvorový čaj | recept
Zázvorový čaj | recept. Zázvor je svými léčivými účinky znám už od pradávna. A nejvíce se hodí právě teď, v době nejrůznějších chřipkových a jiných ep…

Nejnovější články v kategorii

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo ovoc…
Zapečený květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S ry…
Dýňové křížaly | recept. Dýňové křížaly mohou být chutnou a zdravou alternativou sladkých či slaných pochutin. Jejich příprava vyžaduje pouze dýn…
Subscribe to Velmi lehké