jaktak.cz

Jak postupovat při vyřízení úvěru | rady

Složitost: Lehké
Cena: Zdarma
Potřebný čas: Méně než 5 minut

Jak postupovat při vyřízení úvěru | rady. Potřebujete si půjčit, ale nevíte jak postupovat při vyřízení úvěru? Doba, kdy jste museli jít přímo na pobočku (a to i několikrát) je dávno pryč, dnes si úvěr můžete vyřídit pohodlně ze svého domova. Možnost uzavřít úvěr bez návštěvy pobočky poskytovatele úvěru přitom nenabízí pouze nebankovní společnosti, ale i ty bankovní, jakou je třeba Česká spořitelna. Česká spořitelna půjčky nabízí i po internetu.

Co je potřeba

• počítač
• mobilní telefon
• připojení online
• telefon
• základní znalosti
• tužka
• papír

Krok 1

Nemusíte se bát, zřízení půjčky již není nic složitého. Pokud potřebujete získat rychle peníze, nemusíte již nikam běhat, vše vyřídíte z pohodlí svého domova. Potřebujete k tomu pouze telefon anebo mobil a počítač s online připojením.

Krok 2

K vyřízení půjčky toho již potom příliš mnoho nepotřebujete. I když jsou na internetu nabídky často mnohem výhodnější, než kdybyste si šli půjčku vyřídit na pobočku finanční společnosti, výběr znesnadňuje jejich velký počet. Pokud si chcete usnadnit výběr, zkuste porovnání půjček, které naleznete na některých portálech (např. Usetreno.cz). Porovnání půjček nepředstavuje pouze aktuální tabulky jednotlivých nabídek bankovních i nebankovních společností, ale i tzv. kalkulačku, kdy se vám po zadání několika málo údajů o potřebné půjčce výběr výrazně usnadní.

Krok 3

Po nalezení této ideální půjčky pak máte hned několik možností, jak ji vyřídit. Samozřejmě můžete jít na pobočku, ale proč to dělat, když si úvěr můžete vyřídit i doma s pomocí vyplnění jednoduchého formuláře? Formulář obvykle po vás chce osobní údaje, kolik chcete půjčit a počet měsíců splácení. Žádost je pak v dané finanční společnosti posouzena a na jejím podkladě se vám pracovník společnosti do 24 hodin ozve, aby s vámi probral potřebné záležitosti a zhotovil s vaší pomocí smlouvu ušitou na míru. Hotovou smlouvu si pak prostudujete, a buď podepíšete, anebo ne.

Krok 4

Jestliže splníte všechny podmínky dané finanční společnosti, včetně podpisu smlouvy, tak jsou vám peníze odeslány na účet, případně šekem na vámi zadanou adresu. Obvykle k tomu dojde do 2 – 3 pracovních dnů, ale finanční společnosti se snaží, a tak se stává, že peníze můžete mít v ruce již do 24 hodin.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-postupovat-pri-vyrizeni-uveru-rady.html