Lehké
Nejnovější články v kategorii
Trnky jsou malé tmavé peckoviny, které dozrávají právě na podzim a skvěle se hodí do sladkých i slaných pokrmů. Obsahují vitaminy, antioxidanty a jsou…
Tradiční podzimní polévka plná lesních chutí
Svatý Václav a podzimní čas k sobě patří nejen díky dožínkám a slavnostem, ale také kvůli bohaté lesní úr…
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami
Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
V přírodě kolem nás rostou poklady, které dříve sbírali mniši, bylinkáři a léčitelé – jedním z nich je i houba reishi, latinsky Ganoderma lucidum, čes…
Lilek je ideální surovina na gril – krásně nasákne chutě marinád a po upečení má jemnou, krémovou strukturu. Přinášíme vám 3 jednoduché a chutné způso…
Jen málokdo nezná smažené cibulové kroužky. Možná si je objednáváte v restauraci, možná si je dokonce připravujte sami doma. V každém případ…
Také chodíte na houby a rádi je přidáte do polévky nebo hlavního jídla? Pak se vám bude jistě hodit recept, který vám pomůže připravit rychlý a snadný…
Švestková sezóna je ideální příležitostí, jak dětem dopřát zdravé, chutné a přirozeně sladké dobroty. Švestky jsou plné vlákniny, vitamínu C a antioxi…
Obrácené koláče jsou velmi oblíbené zejména pro jejich jednoduchost a rychlou přípravu. Nejznámější je asi obrácený jablečný koláč a alespoň jednou za…
Také máte švestky spojené s podzimními chutěmi? A ještě o to více, když jsou podávány v kombinaci se skořicí? Pokud máte tuto voňavou a výte…