jaktak.cz

Jak na antikoncepci bez hormonů pomocí minipočítače

Složitost: Lehké
Cena: 5001 - 20000 Kč
Potřebný čas: Méně než 5 minut

Stále více žen nechce nebo nemůže užívat hormonální antikoncepci a jiné metody jim nevyhovují. Slyšeli jste už o minipočítači, který určí vaše plodné a neplodné dny se spolehlivostí 99,3 %? Například v Německu už je tato forma antikoncepce docela běžná, u nás se o ní teprve dovídáme. Pojďme se s tímto šikovným přístrojem – minipočítačem seznámit.

Co je potřeba

minipočítač Lady-Comp nebo pearly

Krok 1

Jak přístroj funguje? V paměti tohoto počítače jsou zaznamenány údaje o miliónech cyklů tisíců žen nasbíraných za 25 let výzkumu. Přístroj se také seznámí s vaším osobním cyklem a ukládá jeho data. Pokud máte nepravidelnou menstruaci, nevadí.

Krok 2

Jak přístroj používat? Každé ráno si pomocí tohoto počítače změříte teplotu v ústech (stačí 60 sekund) a podle její výše přístroj vyhodnotí, zda máte plodný či neplodný den. Předpovídá na příštích 24 hodin. Máte-li ovulaci, tedy plodný den, zobrazí se červená barva. Neplodné dny jsou signalizovány zeleně.

Krok 3

Jaké jsou výhody? - nezatěžuje vaše tělo hormony či chemikáliemi - bez vedlejších účinků - rychlý, jednoduchý a spolehlivý - zohledňuje i nepravděpodobnou teplotu (např. při nemoci) Jaké jsou nevýhody? - vysoká pořizovací cena

Počítač lze použít i při plánování otěhotnění. Ukazatel gravidity se zobrazí už od 15. dne.

Tento článek a jeho jednotlivé body mají pouze informativní charakter. Společnost Solex Services s.r.o. neručí a není odpovědná za škody vzniklé užitím informací (částečným nebo úplným), které jsou uvedeny v článku. Zároveň společnost neručí a není odpovědna za škody vzniklé užitím informací (úplných nebo částečných) obsažených v článku třetí osobou.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-antikoncepci-bez-hormonu-pomoci-minipocitace.html