jaktak.cz

Jak vybrat vhodný jídelní stůl a židle

Složitost: Lehké
Cena: 5001 - 20000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

U jídla bychom se měli cítit vždy co nejvíce pohodlně. Stejně tak by nás nemělo nic rozptylovat, rušit, odvádět naši pozornost. Základem zdravého trávení je jedení v našem pohodovém tempu v jídelně či jídelním koutě, kde se cítíme příjemně. Jaký jídelní stůl a židle nám pomohou najíst se komfortně, a to ať už jíme sami, nebo s celou rodinou?

Jinak se budou výběrem jídelního stolu řídit lidé, kteří žijí single nebo ve dvou a změnu jen tak rychle neplánují, a jinak rodina s dětmi. Páry nebo jednotlivci, kteří mají maličký byt, si mohou koupit klidně jen malý kulatý stůl a dvě kvalitní židle. Ještě úspornějším řešením co se místa týče, je moderní sklápěcí stůl, který je upevněn na zdi. Stačí mít stohovatelné židle, a buď použijete jednu, nebo obě.

Jestliže máte rodinu s malými dětmi, vyplatí se investovat do stabilního stolu, který je pevný a odolný. To stejné platí i o židlích. Dokud jsou děti malé a hrozí, že umažou polstrování, je lepší volit židle lehce omyvatelné, udržovatelné. Dřevěné, plastové, kožené židle se také udržují naprosto hravě. Bohatou nabídku najdete např. na https://restilo.cz/kozene-zidle.

Máte občas rodinnou oslavu, nebo k vám jezdí o víkendech děti partnera? Zvolte rozkládací jídelní stůl. Dnes se dají koupit modely, které jsou pevné i přesto, že se dají o cca 50 cm celkem prodloužit. Krásný, moderní a odolný je např. jídelní stůl v loftovém stylu Dub OKATO. Najdete jej právě v e-shopu Restilo, stejně jako rozkládací stůl s posuvnou deskou, skleněné stoly, stoly s mramorovou deskou a mnohé jiné.

Pokud plánujete nákup nového nábytku do jídelního koutu, podívejte se sami na webové stránky restilo.cz a vyberte si nábytek, který vás zaujme a podtrhne styl vašeho interiéru. S cenami i kvalitou budete velmi mile překvapeni a získáte partnera, ke kterému se budete rádi vracet.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-vhodny-jidelni-stul-zidle.html