10 až 30 minut
Nejnovější články v kategorii
Pokud máte rádi cukroví, které je křehké, voňavé a přitom ne příliš sladké, zkuste upéct mandlová nebo lískovo-oříšková kolečka s bílou čokoládou. Tyt…
Ořechy k Vánocům prostě patří. Dodávají cukroví nezaměnitelnou chuť, vůni i jemnost. Ať už dáváte přednost vlašským, lískovým nebo mandlím, ořechové p…
Anýz patří mezi ta koření, která si vás získají svou osobitou vůní – jemně nasládlou, kořeněnou a lehce připomínající lékořici. Už po staletí se použí…
Svařené víno patří k zimě stejně jako světýlka k adventu. Vůně koření a citrusů dokáže během chvilky vytvořit útulnou atmosféru, ale horký voňavý nápo…
Zdobení perníků je tradice, která dokáže přenést vánoční atmosféru do každé kuchyně. Aby ale výsledné vzory byly jemné, lesklé a držely tvar, je potře…
Hrušky a slanina mohou na první pohled působit jako neobvyklá kombinace, ale ve skutečnosti jde o jedno z nejharmoničtějších spojení sladké a slané ch…
Jelitový prejt patří k tradičním surovinám české kuchyně, která si stále drží své místo nejen na zabijačkách, ale i v běžném vaření. Koupit a připravi…
Vajíčková pomazánka patří mezi stálice české kuchyně. Je rychlá, levná, sytá a díky své jemné chuti se hodí na chléb, rohlík i jako součást jednohubek…
Domácí majonéza patří mezi ty jednoduché kuchařské zázraky, které promění obyčejné jídlo v lahůdku. Má čistou chuť, krémovou konzistenci a dá se připr…
Vodu po uvaření brambor většina lidí bez váhání vylévá do dřezu. Přitom jde o tekutinu plnou minerálů a živin, která může v kuchyni i domácnosti ještě…















