10 až 30 minut
Nejnovější články v kategorii
Máte doma čtyřnohého psího kamaráda a víte, že je načase ostříhat mu drápy? Pokud nechcete utrácet za službu v psím salonu, máte možnost koupit s…
Lilek je ideální surovina na gril – krásně nasákne chutě marinád a po upečení má jemnou, krémovou strukturu. Přinášíme vám 3 jednoduché a chutné způso…
Jen málokdo nezná smažené cibulové kroužky. Možná si je objednáváte v restauraci, možná si je dokonce připravujte sami doma. V každém případ…
Připravit školní svačinu, která se vejde do boxu, nerozpadne se v tašce, bude chutná a dítě ji zvládne sníst během pár minut – to je výzva, kterou zna…
S návratem školních povinností od září se vrací i každodenní otázka rodičů: „Co dát dítěti ke svačině?“. Ideální školní svačina by měla být nutričně v…
Srpnové a zářijové dny přinášejí bohatou úrodu ovoce a zeleniny, které jsou ideální nejen pro zavařování či pečení, ale i pro přípravu zdravých a výži…
Kdo z nás by neměl rád lívanečky? Existuje jich více typů, ať už kynuté, nekynuté, z mouky nebo z ovesných vloček či jiných hlavních su…
Hřiby patří mezi nejoblíbenější houby v české kuchyni. Jejich výrazná chuť a masitá textura se skvěle hodí nejen do omáček nebo polévek, ale také do p…
Období pozdního léta a podzimu přináší do lesů kromě hříbků i oblíbené bedly. Jsou chutné, výrazně aromatické a snadno rozpoznatelné. Pokud na ně nara…
Hledáte lehký, svěží a nenáročný moučník, který se obejde bez pečení? Nepečený broskvový řez je ideální volba pro horké dny nebo nečekanou návštěvu. J…