10 až 30 minut
Nejnovější články v kategorii
Jak připravit horkou Becherovku | recept na horký alkoholický nápoj místo svařáku. Becherovka je plná léčivých bylinek (vlastně tedy plná zdraví, že).…
Chystáte se připravovat svíčkovou nebo rajskou? Prošpikujte maso, například slaninou a mrkví, získáte velmi chutnou a šťavnatou pečínku. Nevíte s…
Jak udělat rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu | recept na rychlé pohoštění. Někdy se stane, že potřebujete připravit rychlé pohoštění pro nenadál…
Jak postupovat, aby se řízek povedl | recept na vídeňský řízek. Řízek patří k české klasice. Řízkem se rozumí smažený obalovaný plátek masa. Na řízek…
Následující nápad je tak jednoduchý, že je zbytečné uvádět přesné množství jednotlivých ingrediencí. Ať už zvolíte poměr jakýkoliv, výsledek bude pove…
Jak připravit příkrm z červené čočky | recept na dětský příkrm. Červená čočka patří mezi luštěniny, které nenadýmají a jsou poměrně dobře stravitelné,…
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Jak připravit čočkové karbanátky | recept na vegetariánské karbanátky. Karbanátky se dají připravit i v mnoha vegetariánských a zdravějších varia…
Jak připravit salát z červené řepy, mrkve a sýru Feta | recept na jednoduchý a rychlý salát. Dokonalý tip pro každého, kdo má rád nasládlou chuť červe…
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Když kapra usmrtíte, je třeba jej správně naporcovat, abyste z něj toho připravili co nejvíce. Jak kapra naporcov…