10 až 30 minut
Nejnovější články v kategorii
Jak využít marocký jíl | rady a tipy. Koupelna často bývá přeplněná nejrůznějšími kosmetickými prostředky. V našem článku vám ukážeme, že je možn…
Řecké tzatziky | recept. Mnozí z vás na dovolené v Řecku určitě ochutnali jejich místní specialitu – tzatziky. Je to směs rozstrouhané okurky s hustým…
Jak připravit jahodovo-malinové pyré se zmrzlinou a šlehačkou | recept. Jahody se šlehačkou jsou klasikou, která nezklame. Vyzkoušejte naší variantu,…
Kde rostou houby, tam jsou hody. Aby ne! Zkusme si podle receptu připravit houby v cibuli jinak. Je to prastarý recept našich předků, jehož původ sahá…
Zdravý ostružinový džem | recept. Ostružiny právě dozrávají, a pokud se Vám poštěstí najít keř s velkými plody, budete mít za chvíli nasbírané do…
Žirafí krk? Piškotová roláda s pěkným vzorem, krémem a zdobená šlehačkou. Recept s obrázky pro ilustraci. Vím, že žirafa má hnědé fleky s bílým obryse…
Jak udělat palačinky bez mouky | recept bez lepku. Palačinky z tvarohového těsta a vanilkového pudinkového prášku mají luxusní barvu a krásně voní. Js…
Jak využít česnáček lékařský | zahrada a rostliny. Česnáček lékařský (latinsky Alliaria petiolata) je divoká bylina, která představuje cenný zdroj vit…
Salát z opékaných paprik a cuket s česnekem a bazalkou | recept. Sezóna letní zeleniny se pomalu chýlí ke konci, využijte ještě poslední úrody a připr…
Jak udělat melounový salát se šunkou | recept. Na tento lehký letní salát budete potřebovat červený i žlutý meloun, parmskou šunku a portské víno. Tat…