jaktak.cz
27. Červenec 2011

Holubky jsou plněné zelné listy, čili zelné závitky s mletým masem a rýží. Úžasná dobrota, která se může podávat také s chlebem. Na tradiční holubky budeme potřebovat směs mletého masa, uzený bok, kysané, zelé, hlávkové zelí, rýži, pepř, sůl, vejce, chilli koření, rajčata a papriky, trochu kečupu. Vyzkoušejte, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť.

Klíčová slova: mleté maso rýže hovězí maso video recepty vepřové maso romské recepty cikánské recepty Romové Cikáni holubky holubki holubky recept zelné závitky s mletým masem hlávkové zelí romská jídla

Diskuze k videu

Další zajímavé články


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-pripravit-tradicni-romske-jidlo-holubky-recept.html