Přejít k hlavnímu obsahu

Mírný

Jak zpracovat arónii | recepty
Jak zpracovat arónii | recepty
Arónie, temnoplodec, ale nejčastěji černá jeřabina, je strom z rodiny růžovitých, často pěstovaný jen k dekorativním účelům. Jeho plody – drobné modro…
Jak poznat druhy jedlých dýní
Jak poznat druhy jedlých dýní
Dýně se stále častěji stávají součástí naší kuchyně. I vy jste jistě zaznamenali celou řadu dýňových receptů včetně dýňových krémových polévek, dýňový…
Jak zpracovat ostružiny
Jak zpracovat ostružiny
Pomalu končí prázdniny a to je čas, kdy dozrávají další lesní plody - ostružiny. Na ostružiny už dávno nemusíte chodit jen do lesa, bylo vyšlechtěno m…
Jak udělat broskvový džem | recept
Jak udělat broskvový džem | recept
Broskvový džem je ovocná specialita jemné konzistence, typické ovocné vůně a delikátní chuti. Jestliže nám dvě tři kila zralých pevných broskví přebýv…
Jak škrobit prádlo | rady a tipy
Jak škrobit prádlo | rady a tipy
Jak škrobit prádlo | rady a tipy. Škrobení prádla praktikovaly především naše babičky a dobře věděly proč. Škrob totiž prádlo obalí a chrání před umaš…
Jak vyrobit pochodeň
Jak vyrobit pochodeň
Pochodně slouží lidem už od nepaměti jako svítilny i k zapalování ohňů. Hořící oheň má své kouzlo a především večerní zahradní slavnosti osvětlené svě…

Nejnovější články v kategorii

bramboráky
Máte rádi bramboráky, ale odrazuje vás mastnota spojená se smažením na pánvi? Pak vyzkoušejte bramboráky připravené v troubě jednoduše na plechu,…
Subscribe to Mírný
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.