jaktak.cz

Jak na venkovní vánoční osvětlení | rady

Složitost: Lehké
Cena: 1001 - 5000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak na venkovní vánoční osvětlení | rady. Venkovní vánoční osvětlení vykouzlí vánoční atmosféru. Jak při výběru venkovního vánočního osvělení postupovat? Je lepší žárovkové venkovní vánoční osvětlení, nebo LED a solární venkovní vánoční osvětlení? Rady a tipy pro instalaci venkovního vánočního osvětlení.

Krok 1

Venkovní vánoční osvětlení kupujeme jen u prověřených prodejců. Kupovat osvětlení na Vánoce u trhovců není bezpečné. Buďte obezřetní a vyhněte se případným požárům.

Krok 2

Kupujeme venkovní vánoční osvětlení, které je určené k outdoorového - tedy venkovnímu použití. Výrobky jsou označené "outdoor". Označení venkovního osvětlení může mít podobu symbolu domečku se šipkou ven.

Krok 3

Při nákupu venkovního vánočního osvětlení dbejte na označení bezpečnostního krytí. Označení by mělo být IP44 a vyšší.

Krok 4

LED venkovní vánoční osvětlení opatřené LED diodami má delší životnost než žárovkové osvětlení. Je mimo jiné úspornější, proto se při nákupu venkovního vánočního osvětlení zaměřte spíše na modernější LED diody. Solární osvětlení fungují na bázi, že se nabíjí přes den, po setmění svítí.

Krok 5

Které venkovní vánoční osvětlení koupit? Svítící řetězy patří k nejrozšířenějším, oblíbené jsou světlené krápníky a snežení či různé světelné vánoční motivy. Liší se velikostí, cenou i tvary.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-venkovni-vanocni-osvetleni-rady.html