Přejít k hlavnímu obsahu

30 minut a více

Jak vyrobit domácí ostružinový likér
Jak vyrobit domácí ostružinový likér | recept z ostružin. Na likér z následujícího receptu budete potřebovat ostružiny. Ještě teď je jich v lesích pln…
Jak zpracovat ostružiny
Pomalu končí prázdniny a to je čas, kdy dozrávají další lesní plody - ostružiny. Na ostružiny už dávno nemusíte chodit jen do lesa, bylo vyšlechtěno m…
Jak vybavit kurník pro slepice
Jak vybavit kurník pro slepice | návod na vybavení kurníku. Pokud si chcete pořídit slepice a mít tak přísun domácích vajíček, ať už kvůli etickým, fi…

Nejnovější články v kategorii

Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Jak upéct řezy z vlašských ořechů | recept na ořechový moučník. Tyto řezy jsou trochu náročnější na přípravu, ale nemějte obavy, podle tohoto podrobné…
Subscribe to 30 minut a více
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.