jaktak.cz

Jak spořit co nejvýhodněji – spoření s Liškou | rady

Složitost: Mírný
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak spořit co nejvýhodněji – spoření s Liškou | rady. Harmonie a spokojený domov není podmíněn jen láskou, to je jen nádherná citová nadstavba. Základem budování šťastného domova je kvalitní zázemí, ale bez materiálních hodnot je nereálné. Jak tyto hodnoty naplnit? Jednoduše – prostě si spořit. Se spořením s Liškou to ale půjde nejlépe.

Krok 1

Stavební spoření pro každého

Vyberte si variantu, která vám bude nejvíc vyhovovat. Chcete výhodně spořit, anebo máte zájem především o úvěr ze stavebního spoření? Například Stavební spoření s Liškou vždy bylo a doposud stále je jedním z nejvýhodnějších a nejbezpečnějších finančních produktů. Je garantem výhodného zhodnocení úspor a zajímavé možnosti financování bydlení. Nabízí i spoření pro děti.

Krok 2

Bydlení - základ stabilního domova

Domov je místo, kam se denně vracíme ze zaměstnání, domov je místem bezpečí, relaxace i odpočinku. Aby váš domov byl skvělým zázemím, Liška vám pomůže vytvořit optimální podmínky. Nabízí tímto úvěry na bydlení, hypotéku i spotřebitelské úvěry na bydlení. Klienti mohou tak uspokojit svoje představy o spokojeném a zároveň estetickém i funkčním bydlení. S Liškou si mohou splnit i své sny a pořídit si rekreačních objekt nebo zařídit jeho rekonstrukci.

Krok 3

Financování bydlení s Liškou

Spektrum produktů v nabídce je obšírně a zohledňuje individuální potřeby klienta při financování bydlení. Jedná se o úvěry ze stavebního spoření pro financování nákupu nemovitosti, rekonstrukce nebo modernizace s motivačními výhodami. Pro klienty, kteří ještě nesplňují podmínky pro získání řádného úvěru ze stavebního spoření, jsou vhodné překlenovací úvěry. Hypoteční úvěr pro financování dalších potřeb souvisejících s bydlením spočívá v možnosti snížení měsíčního zatížení rozložením splátek až na 40 let anebo hypotéka bez dokládání příjmu do výše 50 % hodnoty zastavované nemovitosti. Rizikové životní pojištění k úvěru nebo překlenovacímu úvěru - sjednání pojištění zdarma, vedení účtu a zasílání výpisu 1x ročně zdarma.

Krok 4

Myslete na budoucnost

Staňte se s Liškou finančně nezávislí a zajistěte si tím i dobrou životní úroveň v důchodovém věku. Penzijní připojištění je produkt, s kterým díky daňovým úlevám můžete ušetřit již právě teď. Jako bonus získáte zdarma on-line přístup k účtu.

Krok 5

Pojištění pro celou rodinu

Pojištění s Liškou vás ochrání v případě nepříznivých životních situací. Je to snadné, celou rodinu pojistíte jedinou smlouvou, která je koncipována jako opatření všech možných rizik. Umožňuje zároveň výhodně zhodnotit vaše peníze v některém ze dvou programů o investování.

Krok 6

Nabídka běžných účtů

Ještě více pro klienty - vyberte si z nabídky klasických bankovních produktů, jako je vedení běžného účtu, platební karta či spořicí účet.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-sporit-co-nejvyhodneji-sporeni-s-liskou-rady.html