jaktak.cz

Jak si při nákupu postele přes e-shop ušetřit nervy | rady

Složitost: Mírný
Cena: 5001 - 20000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak si při nákupu postele přes e-shop ušetřit nervy | rady. Nákup přes internet je hitem jednadvacátého století, který neovládl pouze nás, ale celý svět. Internetové nakupování je totiž výhodné, rychlé, pohodlné, snadné a hlavně levné. Lidé tuto skutečnost velmi rychle pochopili a nakupování skrze různé e-shopy si velice oblíbili. Pravdou však je, že i toto moderní nakupování má přece jen jistá úskalí. Uvažujete o nákupu matrace nebo postele přes internet? Poradím vám, jak si při nakupování postele nebo postelové matrace přes e-shop ušetřit nervy a zbytečné starosti.

Co je potřeba

• Počítač
• Internet
• Možná brýle
• Tiskárnu
• Telefon
• Email

Krok 1

Dříve než se vydáte do hledání nové postele, musíte předem vědět, jak velkou ji chcete, jaká by měla být její výška, jak vysoká má být matrace, jaký chcete typ roštu, zda má mít čelo, a alespoň přibližně z jakého materiálu by mělo být lůžko vyrobeno.

Krok 2

Předem také musíte znát i maximální cenu, kterou jste ochotni do nové postele investovat.

Krok 3

Postel vybírejte z ověřených e-shopů. Zeptejte se v okolí, kde koupili svou postel a jak byli s nákupem spokojeni. Podívejte se na praxi obchodu. Jaké má pozitivní reference. Má i negativní? Na co si zákazníci stěžovali? Prokázalo se, že větší jistotu dávají větší obchody, protože je to důležité i pro jejich jméno a prestiž. (Nemohou si dovolit, aby si tak snadno poškodili své renomé).

Krok 4

Všímejte si, jaké služby daný internetový obchod s nábytkem nabízí. Mají informační servis?

Krok 5

Hodně nervů při nákupu postele vám ušetří i přehledná stránka, s jednoduchým leč efektivním vyhledáváním a kvalitním katalogem. Je škoda, že právě toto je kamenem úrazu mnoha internetových obchodů.

Krok 6

Jestli si chcete ušetřit starosti a peníze, vyberte si takový e-shop, který umožňuje i osobní převzetí a vlastní přepravu. Přeprava různými dopravními společnostmi se může zdát lákavá, ale ten, kdo již měl nějaké zkušenosti s jejich přepravou různě velikých zásilek, jistě může potvrdit, že ne vždy to bylo 100 %. Jejich zhoršená kvalita je přitom spojena obzvlášť s velikostí a křehkostí přepravovaného zboží. Domoci se pak u dopravní společnosti nějakých náhrad navíc není vůbec jednoduché.

Krok 7

Nakupujte v takovém obchodě, kde máte možnost placení, která vám vyhovuje nejlépe. Dnes je nejsnadnější platba převodem, kartou online anebo případně dobírkou.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-pri-nakupu-postele-pres-e-shop-usetrit-nervy-rady.html