jaktak.cz

Jak vybrat hydromasážní vanu | rady

Složitost: Mírný
Cena: 5001 - 20000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak vybrat hydromasážní vanu | rady. Snad každý si přeje po dlouhé a náročné práci zažít příjemné uvolnění. Jednou z nejoblíbenějších možností jsou hydromasážní vany. Nabízejí dokonalý zážitek příjemného uvolnění a relaxu. Jsou zcela nesrovnatelné s běžnými vanami. Investice do takové vany mnohdy změní i celý život, jelikož každodenní napětí můžeme uvolnit právě díky této vaně. Ovšem mnoho lidí nemá s takovou vanou zkušenosti a tak je vhodné zjistit, jak vybrat hydromasážní vanu.

Krok 1

1. Perličková vana

Jedná se o populární variantu určenou pro relax. Masáž probíhá tak, že je tryskami vháněn vzduch, který je nasycený vzduchem, a tak má podobu drobných perliček, odtud název. Jedná se o vanu určenou především pro relax. Při jejím výběru dbejte na to, aby disponovala vypouštěním předehřívaného vzduchu. Nikdy si nevybírejte levné a neznačkové vany, jinak je kvalita masáže značně ochuzená.

2. Hydromasážní vana

Základní varianta je tvořená tryskami, které nás masírují proudem vody. Tuto vanu si vyberte, pokud toužíte po příjemné a intenzivní masáži, která je vhodná nejen po celodenním sezení, ale i po sportu, jelikož velmi dobře prokrví svaly a lymfatický systém. U výběru dbejte na to, aby vana disponovala dostatečným množstvím trysek a aby byl jejich výkon nastavitelný. Rovněž by měl být nastavitelný i směr proudu trysky.

3. Kombinovaná hydromasážní vana

Nejlepší možná varianta, která je sice dražší, ale nabídne volbu mezi perličkovou masáží, hydromasáží a také mezi kombinací proudu vody a vzduchu. Jestli si chcete ve vaně skutečně užívat, tak zainvestujte do této možnosti. Držte se stále stejných kritérií, tedy aby byl ve vaně dostatečný počet trysek a aby bylo vše nastavitelné tak, jak potřebujete.

4. Velikost

U vany si velmi dobře rozmyslete její velikost. Jestliže plánujete romantické koupání s přítelkyní či manželkou, tak vždy pamatujte i na větší rozměr vany, budete tak mít mnohem více pohodlí. U velikosti také dbejte na rozměry koupelny, abyste nekoupili větší vanu než máte koupelnu.

5. Ovládání

Soustřeďte se na ovládání prostřednictvím kvalitního ovladače, abyste mohli z pohodlí samotné vany regulovat své masáže.

6. Tvar

Sami se rozmyslete, jaký tvar vany bude pro váš relax nejpohodlnější.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-hydromasazni-vanu-rady.html