jaktak.cz

Jaký nábytek vybrat do dílny?

Složitost: Mírný
Potřebný čas: 10 až 30 minut

K tomu, aby jakákoliv dílna dobře sloužila svému účelu, je nutné ji vybavit vhodným dílenským nábytkem. Vzhledem k tomu, že musí skříně, stoly a další vybavení vydržet poměrně velkou zátěž a často ne zrovna šetrné zacházení, je u něj nejdůležitější otázka kvality. Dílenský nábytek POLAK CZ splňuje všechny předpoklady kvalitních produktů a navíc nabízí ucelený sortiment, ze kterého si vybere každý podle svých potřeb.

Co je potřeba

čas
ochota nechat si poradit
selský rozum

Krok 1

Kompletní vybavení pro všechny dílny Základem vybavení dílny je vhodný stůl. Dílenské stoly od firmy POLAK CZ jsou k dostání v různých variantách od jednoduchých pracovních desek po stoly se zásuvkami, skříňkami a závěsnými systémy na zeď. Každý dílenský ponk má velmi pevnou pracovní desku a stabilní kovové nohy, které zaručují bezpečnost při práci. Stabilní a pevné jsou i kovové skříně na nářadí. Jejich nabídka je široká, k mání jsou skříně s variabilními policemi i plastovými boxy, s plechovými, prosklenými a roletovými dveřmi.

Krok 2

Přehledný systém ukládání nařádí a menších předmětů Pro ukládání menších předmětů jsou ideálním řešením menší zásuvkové kovové skříně. Své uplatnění jistě najde i velmi praktický pojízdný dílenský vozík. Další součástí výrobního programu jsou kovové šatní skříně a šatní lavice, které se hodí jak do zázemí výrobních prostor, tak také k vybavení šaten sportovišť, koupališť a dalších společenských prostor. Velkou výhodou je vzájemná kompatibilita všech produktů, které se tak mohou skvěle kombinovat. Podívejte se na výrobu šatních skříní. Zjistíte, na jakém principu funguje výroba šatních skříní na míru – od samotného návrhu až po distribuci zákazníkovi:: Výroba šatních skříní POLAK CZ – VIDEO

Krok 3

Kvalita na prvním místě Společnost POLAK CZ se zabývá výrobou dílenského nábytku od roku 1991 a za tu dobu si získala pevné postavení na trhu u nás i v zahraničí. Kromě výroby má i vlastní vývojové oddělení, které přichází s neustálými inovacemi a novinkami. Všechny produkty spojuje špičková kvalita materiálů i provedení, a tím pádem vysoká odolnost a dlouhá životnost. Vybírejte z nejširšího sortimentu dílenského nábytku na trhu a vybavte svou dílnu tím nejlepším.

Pokud chcete získat představu o parametrech jednotlivých výrobků společnosti POLAK CZ a prohlédnout si nabídku jejich výrobků, doporučujeme on-line katalog.

Katalog společnosti POLAK CZ ke stažení ZDE: Nabídka produktů společnosti POLAK CZ – KATALOG


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jaky-nabytek-vybrat-do-dilny.html