jaktak.cz

Jak umýt fasádu domu?

Složitost: Mírný
Potřebný čas: 30 minut a více

Každý nový dům září po nějakou dobu krásnou a čistou fasádou, ale po čase se její skvělý vzhled ztratí pod nánosy prachu a špíny. Tomu se bohužel nedá zabránit, působení vnějšího prostředí neovlivníme. Stejně tak se dá jen těžko zabránit růstu plísní, mechů, lišejníků a dalších organických nečistot. Jak zbavit fasádu domu všech těchto nečistot? Pro mytí fasády je ideální obrátit se na specializovanou firmu, například společnost UMYJEM-TO s.r.o., jejíž služby můžete využít po celé České republice.

Krok 1

Proč volat profesionály? Umýt fasádu není tak jednoduché, vyžaduje to speciální a kvalitní výbavu, kterou tito profesionálové disponují.
Mezi jejich vybavení patří kvalitní vysokotlaký přístroj KÄRCHER a speciální chemické prostředky švédské značky TRION, které jsou velmi účinné, ale zároveň šetrné a ekologické. Horká pára a voda ve spojení s touto bio chemií odstraní spolehlivě a důkladně až 95 % všech nečistot, ať už jde o čištění fasády, nebo jiných částí domu.

Krok 2

Co vše jde vyčistit? Umýt lze prakticky všechny materiály od plastů, přes kámen, beton, až po dřevo a kov. Profesionální mytí můžete využít nejen na fasádu rodinného či bytového domu, ale také na jeho střechu, schodiště, terasy, ploty nebo třeba příjezdovou cestu. Všechny povrchy se zbaví nánosu špíny, prachu, mastnoty, sazí, řas, mechů, plísní, hub i lišejníků. [Video] Podívejte se na video ukázku profesionánlního mytí fasád u rodinných a obytných domů:

Krok 3

Jak službu čištění fasád objednat? Je to jednoduché. Stačí kdykoliv zavolat na bezplatnou linku společnosti UMYJEM-TO, která je v provozu 7 dní v týdnu, a domluvit si volný termín.
V daný čas přijedou pracovníci firmy k vám domů, zjistí stav znečištění, umyjí malou část povrchu na zkoušku a provedou nezávaznou kalkulaci. Toto vše je zdarma a je jen na vás, zda budete s nabídkou spokojeni. Rozdíl před umytím a po umytí uvidíte díky zkoušce ihned na místě. Zkouška vám pomůže v rozhodování. Realizace čištění se pak obvykle provádí ještě v ten samý den.

Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-umyt-fasadu-domu.html