jaktak.cz

Jak vybrat jazykový kurz na míru svým potřebám aneb kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem

Složitost: Lehké
Cena: 1001 - 5000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

Zda je náhoda nebo přirozený vývoj věci, že se toto pořekadlo dostává čím dál snáze do našich podvědomí, toť otázka. Pravdou však je, že na vzdělání záleží a kdo má svůj život rád, měl by se o vývoj jeho kvality starat rád a dobrovolně. Cestujeme, odjíždíme za prací, komunikujeme přes internet – pak potřebujeme najít společnou řeč.

Co je potřeba

Kdo nemá patřičné základy z povinné vzdělávací výuky, musí si poradit na vlastní pěst. Možností je spousta a je nutno pečlivě zvážit, do jakých rukou své po vědomostech lačnící mozky svěříme, abychom do nich nalili nejen cílené množství, ale i tolik kýženou kvalitu.

Krok 1

Komplexní služby ve vzdělávání Pokud prahneme opravdu po přístupu, který nás naučí nejvíce, velmi dobré jméno na trhu má Jazyková škola Praha. Se svými kurzy je nám k dispozici v centru na Václavském náměstí a svým zákazníkům pomáhá ve zdokonalování jazykových dovedností již od roku 2001. Tato přední škola je specialistou na:
  • jazykové kurzy,
  • kurzy v zahraničí,
  • prodej jazykových učebnic,
  • překlady a tlumočení.
Za 15 let zkušeností s kurzy angličtiny získala škola mnoho spokojených klientů, o čemž vypovídá řada referencí od významných firem, které dnes již navazují spolupráci zcela automaticky. Pokaždé, když se vyskytne příležitost využití jazykového vzdělání, ať už jde o individuální výuku, nebo specializované firemní semináře, cíl a záměr jsou vždy jasné.

Krok 2

Skupinové jazykové vzdělávání pro každého Pro všechny úrovně od úplných začátečníků až po pokročilé se jazykové kurzy Praha snaží nabídnout přesnou odpověď na všechny otázky. Pod vedením kvalifikovaných českých i zahraničních lektorů se tempo i náplň kurzu plynule přizpůsobuje potřebám a nárokům skupiny tak, aby se jazykové znalosti rozšiřovaly přirozeně a pochopitelně. Institut jazykového vzdělávání v centru Prahy má jednu z největších nabídek vyučovaných jazyků, takže svým požadavkem zde nikoho nezaskočíte. Možná ani pokud máte tak vysoké cíle, že byste se rádi vzdělali v komunikaci s mimozemskou civilizací.

Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-jazykovy-kurz-na-miru-svym-potrebam-aneb-kolik-reci-znas-tolikrat-jsi-clovekem.html