jaktak.cz

Jak si dopřát profesionální depilaci

Složitost: Lehké
Cena: 1001 - 5000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

S rostoucími teplotami a blížícím se létem většina dam vytahuje žiletky či holicí strojky. Neustálé odstraňování tmavých chloupků je však pomalá, nevděčná práce – tím hůř, že v případě některých dam stačí pár dní a mohou se dát do holení znovu. Laserová depilace je elegantní způsob, jak se tmavých chloupků zbavit jednou provždy. Přečtěte si naše tipy, jak nemuset už nikdy sáhnout po žiletce.

Co je potřeba

ochota nechat si poradit

čas

Krok 1

Efektivně a bezbolestně

Plzeňské laserové centrum VC Lasera nabízí rychlou a snadnou depilaci chloupků po celém těle, prováděnou čtyřmi moderními, vysokovýkonnými epilačními lasery. Díky jejich vlnové délce je možné i odstraňování chloupků se světlejším pigmentem. Depilace jsou prováděny kvalitními lasery s chladicím systémem Zimmer. Výkon je zaručeně nebolestivý, po jeho provedení zůstane kůže pouze lehce zrůžovělá a po pár hodinách nejsou stopy po zákroku vůbec rozpoznatelné.

 

Krok 2

Jak to probíhá?

Aby bylo dosaženo požadovaného efektu, tedy trvalého odstranění chloupků, je třeba zákrok několikrát opakovat. Nejčastěji zhruba pětkrát, například v případě chloupků nad horním rtem však stačí pouhé tři návštěvy.

Laser při zákroku proniká do kůže, kde prohřívá vlasové kořínky. Následkem toho dojde k jejich destrukci a chloupek sám vypadává. Je ideální, aby byly chloupky v době zákroku dlouhé asi 1-2 milimetry, tak aby byly viditelné a bylo možné rozpoznat, zda ošetření proběhlo dobře. Veškeré zákroky jsou prováděny moderními, stoprocentně bezpečnými lasery typu LEDA, Nd YAG MYDON a Rubínový Laser.

[Video] Podívejte se, jak to probíhá depilace laserem – trvale odtsranění chloupků:

Krok 3

Svěřte se do rukou odborníků

Velkou výhodou centra VS Lasera je přítomnost profesionálních lékařů, kteří rozumí své práci a mají na paměti vaši bezpečnost. Nemusíte se bát případných zdravotních komplikací po neodborném zásahu. Tým VS Lasera je vyškolený a maximálně profesionální.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-doprat-profesionalni-depilaci.html