jaktak.cz

Jak na rychlé, levné a chutné vaření i pečení? Vsaďte na českou remosku

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Remoska je tradiční český vynález, který se těší oblibě už po několik generací. Tento elektrický pečicí hrnec si získal srdce mnoha kuchařek a kuchařů díky své jednoduchosti, úspornosti a širokému využití. V dnešní době, kdy hledáme způsoby, jak ušetřit čas i peníze, je remoska opět velmi aktuální.

Jednou z hlavních výhod remosky je nízká spotřeba energie. Na rozdíl od klasické trouby má remoska malý příkon (kolem 400–600 W), což se pozitivně projeví na účtech za elektřinu. Kromě toho je kompaktní a mobilní – ideální nejen do malých kuchyní, ale také na chalupy, do karavanů nebo studentských bytů.

Ovládání remosky je naprosto jednoduché – žádné složité nastavení, stačí zapojit do zásuvky a vařit. Teplo se rovnoměrně rozprostírá díky hornímu topnému víku, takže pokrmy se nepřipálí a zůstanou šťavnaté.

Remoska zvládne mnohem víc než jen péct maso. Můžete v ní zapékat těstoviny, připravit bramborové placky, zeleninové nákypy, koláče, buchty, chleba, ale i třeba ryby nebo palačinky. Vaření je rychlé, jednoduché a přitom výsledky chutnají jako od babičky.

1. Zapečené těstoviny se zeleninou a sýrem

2. Brambory na cibulce s vejcem

3. Rychlý jablečný koláč

V remosce lze připravit i výtečné křupavé pečené kuře, které se vám vždy podaří. Neváhejte v ní upéct ani bůček nebo jiné druhy mas. Budete nadšení, jak snadné vaření s dokonalou chutí na vás čeká. 

Používání remosky je ideální volba pro ty, kteří chtějí vařit chutně, levně a bez zbytečné námahy. Stačí pár běžných surovin, minimum času – a výsledek potěší celou rodinu.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-rychle-levne-chutne-vareni-i-peceni-vsadte-na-ceskou-remosku.html