jaktak.cz

Jak bezpečně grilovat | rady

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během grilování znáte. Obzvlášť jsou-li v blízkosti grilu děti, měli bychom při grilování zvýšit pozornost. Gril se může na nestabilních nohách snadno převrhnout a způsobit popáleniny. Sepsala jsem alespoň pár základních zásad pro bezpečné grilování.

Krok 1

Umístěte gril v dostatečné vzdálenosti od hořlavých materiálů a do bezpečného závětří.

Krok 2

Po skončení grilování okamžitě uhaste oheň a popel vyhoďte až zcela vychladlý.

Krok 3

Nikdy nenechávejte gril bez dozoru.

Krok 4

V blízkosti grilu mějte přichystaný kbelík s vodou.

Krok 5

Nezapalujte gril pomocí hořlavých látek.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-bezpecne-grilovat-rady.html