jaktak.cz

Jak inzerovat v Realitách Avízo | rady

Složitost: Velmi lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 5 až 10 minut

Jak inzerovat v Realitách Avízo | rady. Je vaším záměrem prodat nebo pronajmout byt? Inzerce bytů Reality Avízo vám poskytne profesionální koncepci nabídky realit a vytvoří optimální podmínky k úspěšnému prodeji nebo pronájmu vašeho bytu. Jak zadat inzerát na byt a proč právě přes Reality Avízo?

Krok 1

Nejdříve si vyberte rubriku, do které chcete podat inzerát, tedy prodej - pronájem bytu. V inzerci bytů se rozlišuje soukromý a komerční inzerát. Jedná-li se o soukromý bezplatný inzerát, musí splňovat dané dispozice. Redakce považuje za soukromou inzerci jednorázový prodej nebo pronájem bytu.

Krok 2

Inzerát bude zveřejněn nejpozději do 5 pracovních dnů a to v závislosti na termínu, ve kterém jej redakce před uzávěrkou vydání inzertních novin Avízo schválí. Většinou inzerát bývá zveřejněn dříve.

Krok 3

Soukromý placený inzerát můžete zvýraznit rámečkem nebo 1. zvýrazněným řádkem. Zveřejnění inzerátu můžete zadat na několik týdnů. Týdnem je považováno 7 kalendářních dnů od prvního zveřejnění.

Krok 4

Za komerční inzerci v inzerci bytů redakce Avíza považuje podnikatelský inzerát, který směřuje k opakovanému výdělku. Komerční inzerát slouží ke komerčním účelům a nezáleží na tom, jestli máte živnostenské oprávnění, nebo ne.

Krok 5

Při vyplňování inzerátu vám jednotlivé kolonky zcela jasně napoví, co do nich napsat, zvládne to úplně každý: lokalita, počet místností, cena a jiné další podstatné údaje.

Krok 6

Prostřednictvím internetu nelze podat inzerát na prodej nebo pronájem bytu. Tato inzerce bytů může být podána pouze osobně na pobočkách Avíza.

Krok 7

Tento typ inzerce můžete podat internetem, pokud ve svém inzerátu jako kontaktní údaj uvedete pouze e-mailovou adresu.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-inzerovat-v-realitach-avizo-rady.html