Přejít k hlavnímu obsahu

5 až 10 minut

Jak používat zeleninu pak choi
Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy. Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás…
Jak se zbavit vší do dvou hodin
Jak se zbavit vší do dvou hodin | návod. Vši jsou v poslední době velmi častým problémem u dětí v předškolním a školním věku. Existuje mnoho přípravků…
Jak se obléct do divadla
Přestože nemusíte patřit zrovna k milovníkům divadla, čas od času navštíví nějaké představení každý z nás. Dress code byl dříve dost přísný, dnes se t…
Jak uvařit vejce na hniličku | recept
Vejce na hniličku | recept a návod na jejich uvaření. Neumí uvařit ani vejce, říká se o nešikovném kuchaři. Jenže uvařit vejce na hniličku, aby byla „…

Nejnovější články v kategorii

Recept na domácí máslo. Je jednoduché si máslo koupit, náročnější si máslo vyrobit. Na výrobu domácího másla potřebujete přešlehat smetanu, poté odsed…
Kdo by neměl rád šťavnatý kus masa. Připravit si šťavnatý steak potřebuje trošku toho kuchařského umění. Video vás naučí, jak si správně naporcovat ma…
Jak nahradit majonézu | tipy a recepty. Ať už chcete nebo musíte vyloučit majonézu ze svého jídelníčku z jakéhokoliv důvodu, věřte, že není nutné konz…
Subscribe to 5 až 10 minut
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.