Přejít k hlavnímu obsahu

5 až 10 minut

Jak používat zeleninu pak choi
Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy. Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás…
Jak se zbavit vší do dvou hodin
Jak se zbavit vší do dvou hodin | návod. Vši jsou v poslední době velmi častým problémem u dětí v předškolním a školním věku. Existuje mnoho přípravků…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak na zácpu přírodní cestou
Jak na zácpu přírodní cestou | rady a tipy. Zácpa je nepříjemná a má také svá zdravotní rizika, proto bychom se jí měli snažit předcházet. Pokud už zá…
Jak pěstovat a využít Tibi krystaly
Tibi krystaly jsou drobné řasy, které dokáží příjemně zkvasit libovolný sladký základ a dodat mu důležité živiny a vitamíny. Můžete je znát také pod n…
Jak pěstovat tibetskou kefírovou houbu
Malé kefírové houbičky dokáží proměnit obyčejné čerstvé mléko v lahodný a léčivý kefír a to už za 24 hodin. A houbičkový kefír je ideální k posílení i…
Jak na obklady proti kašli | postupy
Jak na obklady proti kašli | postupy. Před nástupem moderní medicíny se lidé léčili různými přírodními postupy a obklady jsou bezesporu jedním z nich.…

Nejnovější články v kategorii

Nejjednodušší na přípravu je černý čaj, který se zalije vroucí vodou. Mnoho z nás tento postup uplatňuje i v případě zeleného čaje. To je al…
Jak se zbavit zápachu po česneku | rady a tipy. Česnek patří neodmyslitelně do naší kuchyně, protože bez něj by spousta receptů postrádala vůbec…
Jak chránit oči při práci s PC | rady a tipy. Počítač je dobrý sluha, ale špatný pán. To platí zejména v případě, kdy sezením u něj trávíme dlouhé hod…
Jak vybrat vhodný odstín očních stínů | rady a tipy. Nabídka barevných odstínů očních stínů je nepřeberná. Doby, kdy modré oční stíny používaly všechn…
Jak připravit čaj rooibos | rady a tipy. Tento vynikající nápoj původem z jižní Afriky nejenom výborně chutná, ale také osvěží a nabije nás energií. V…
Subscribe to 5 až 10 minut