jaktak.cz

Jak si holit intimní partie | rady

Složitost: Mírný
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

Jak si holit intimní partie | rady. Holení intimních partií je v současné době nejenom trend, ale je to samozřejmě i velmi dobrá činnost hlavně z hlediska celkové hygieny. Ačkoliv holení intimních partií se věnují hlavně ženy a dívky, propadá tomuto trendu i stále více mužů. U nich to i mnohé dívky velmi oceňují, jelikož se jim to jeví přitažlivější než hustý porost v intimních místech.

Krok 1

Otázka tedy zůstává, jakým způsobem intimní partie holit. Tím nejlepším a pravděpodobně nejpřirozenějším způsobem je žiletka. Pokud jsou chloupky hodně dlouhé, je možné je nejprve zastřihnout nůžkami a teprve poté vzít do ruky žiletku. Nejdříve je nutné intimní partie důkladně namočit teplou vodou, díky čemuž chloupky změknou a holení jde snadněji. Poté můžeme nanést pěnu nebo gel na holení a můžeme se pustit do práce.

Krok 2

Při holení platí jedno důležité pravidlo, a to holit vždy po směru růstu chloupků. Vše pouze z jednoho prostého důvodu, aby se eliminovalo zarudnutí a pálení pokožky a popřípadě se předešlo i tvorbě nepříjemných a neestetických pupínků. Většinou se to týká dívek či chlapců, kteří s holením teprve začínají.

Krok 3

Důležitá je samozřejmě velká opatrnost a tak rozhodně není kam spěchat, i když je holení vaší každodenní činností. Případné říznutí totiž rozhodně není nic příjemného. Pokud je hotovo, nezbývá než přebytečnou pěnu důkladně omýt vodou.

Krok 4

Po usušení je určitě dobré oholená místa namazat zklidňujícím krémem, balzámem, nebo i zasypat dětským pudrem. Ač se to může zdát úsměvné, velmi to pomůže proti zmiňovaným nepříjemným pupínkům. Pokud je pokožka na holení již zvyklá, můžete pudr pomalu ale jistě přestat používat.

Krok 5

Krém na zklidnění pokožky je však dobré používat stále. Ne každý má totiž pokožku stejně citlivou. Pokud máte kůži opravdu hodně citlivou, je velmi vhodné používat holicí pěny a zklidňující krémy či balzámy po holení z řady přípravků pro citlivou pokožku, které jsou zpravidla označeny Sensitive.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-holit-intimni-partie-rady.html