jaktak.cz

Jak vyrobit krásnou vázu z láhve od vína | návod

Složitost: Velmi lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 5 až 10 minut

Jak vyrobit krásnou vázu z láhve od vína | návod. Pokud doma nemáme vázu, tak použijeme automaticky láhev od vína, či tak podobně. Já vám přináším návod, jak velmi jednoduše můžete vázu z láhve od vína zkrášlit a proměnit ji tak v jedinečný desingový doplněk.

Co je potřeba

láhev od vína (sirupu)
barevné mašle
tavná pistole (či chemopren)
korálky

Krok 1

Ze všeho nejdříve musíme láhev zbavit všelijakých papírových etiket, nejlépe to sundáte tak, že láhev necháte odmočit a většinou se etikety odloupnou samy. Pokud ne, tak jsou přichycené lepidlem a tam stačí troška jaru a houbička a pořádně to vydrhnout.

Krok 2

Takto čistou láhev pořádně vysušíme a začneme ji zdobit. Já jsem si vybrala bílou a modrou třpytivou stužku. Naneseme trošku lepidla na láhev a bílou stužku přiložíme ke kraji vodorovně ji obmotáme kolem láhve dokola.

Krok 3

Modrou stužku přiložíme těsně k té bílé a opakujeme s ní to stejné. Vždy vynecháme kousek, aby láhev byla místy průhledná. Naneseme tenkou vrstvu lepidla a takto obmotáváme stužkami celou láhev.

Krok 4

Až máme láhev celou omotanou stužkami, tak nám zbývá už jen vázu dozdobit. Použijeme korálky, které se dají našít na oblečení, a tak jsou z druhé strany ploché. Ty na střídačku přilepíme na vázu a máme hotovo.

- používejte jen nezbytné množství lepidla, stačí opravdu maličko


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vyrobit-krasnou-vazu-z-lahve-od-vina-navod.html