jaktak.cz

Jak vybrat ideální vypínač

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

Vypínač je důležitou součást domu. Nejen, že vypíná a zapíná světla, ale tvoří i zajímavý designový prvek. Jistě nám dáte za pravdu, že ošklivým plastovým vypínačům známým z paneláků už dávno odzvonilo. Jaký vypínač ale vybrat, tak aby lahodil oku a zároveň plnil svůj účel? Máme pro vás několik tipů.

Co je potřeba

ochota nechat si poradit
čas

Krok 1

Jak vybrat ten vhodný

Ať už zařizujete byt v moderním stylu, nebo sháníte vybavení do barevného dětského pokoje, je důležité myslet i na drobnosti, jako jsou právě vypínače. Říká se, že ďábel tkví v detailech, a potvrzují to i bytoví designéři.

Do minimalistických interiérů se skvěle hodí vypínač jednoduchých tvarů, které svými čistými liniemi nebudou rušit výsledný pohled. Ze zvolených materiálů bývají oblíbené ty technické, jako jsou kov, beton a sklo. Chcete-li interiéru dodat ozvláštňující prvek, zkuste vypínač v kontrastní barvě – například černý či šedý. Zajímavou volbou pak jsou vypínače z matných materiálů, na kterých navíc nejsou vidět otisky prstů.

Do dětského pokojíčku se naopak skvěle hodí vypínače v jasných barvách. Můžete vsadit na kontrast (velice dobře vypadá například kombinace žluté s modrou nebo oranžové a zelené), či vypínač sladit se zbytkem místnosti. Nikdy nezapomínejte na bezpečnost a do zásuvek umístěte dětské pojistky.

Krok 2

Nechte si poradit od odborníků

Výběr vypínačů se může zdát jako maličkost, přitom je to důležitý prvek dotvářející atmosféru interiéru. Nevíte-li si při jeho koupi rady, obraťte se na odborníky. Zlínská společnost OBZOR spolupracuje při prodeji vypínačů s nejkvalitnějšími výrobci i bytovými designéry, takže o spokojenost s nákupem se nemusíte bát. Nakupujete zde přímo u výrobce a navíc je vám v případě jakýchkoliv dotazů k dispozici odborné poradenství.

Zkuste RETRO

Máte chuť na trochu extravagance? Zkuste netradiční vypínače v retro stylu, které zaručeně oživí každý interiér!
 

Vypínače z OBZORU můžete nakoupit zde: www.obzor.cz/eshop

 


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-idealni-vypinac.html