jaktak.cz

Jak využít Bachovy květové esence pro hubnutí | rady

Složitost: Mírný
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak využít Bachovy květové esence pro hubnutí | rady. Bachovy květové esence se s úspěchem používají pro léčbu mnoha neduhů pomocí zharmonizování emocionálního stavu člověka. Můžete díky nim harmonizovat nejrůznější negativní emoce a pomocí uzdravené psychiky uzdravit také své tělo. Zkuste Bachovy květové esence využít i pro hubnutí. Dosáhnete tak lepších a rychlejších výsledků.

 

Co je potřeba

Viz další kroky

Krok 1

Existují již namíchané směsi květových esencí určené pro podporu hubnutí. Můžete si však také zakoupit jednotlivé esence nebo si nechat namíchat na míru svou vlastní směs (lze zvolit až 7 různých esencí). Mezi květové esence vhodné pro účely hubnutí patří následující:

Krok 2

  • Impatiens (netýkavka žlázonosná) – Tato esence pomáhá proti netrpělivosti, nervozitě a podrážděnosti. Budete díky ní láskyplněji zacházet sami se sebou a naučíte se vychutnávat si více život.
  • Chestnud bud (kaštan koňský) – Chestnut bud zvolte, pokud stále dokola opakujete stejné chyby, ze kterých se nepoučíte (v našem případě např. pravidelně se opakující diety a jejich následné porušování, apod.).
  • Crab apple (plané jablko) – Tato esence je vhodná pro všechny, kteří na sebe mají příliš vysoké nároky a pociťují odpor k sobě či jídlu, případně se na sebe ani nemohou podívat do zrcadla. Získáte pozitivní náhled na své tělo i s jeho nedokonalostmi.
  • Hornbeam (habr obecný) – Habr se hodí pro vyčerpané nebo líné lidi se skeptickým pohledem na sebe sama i na okolní svět. Pokud tedy nevěříte, že ještě můžete někdy zhubnout, je tato esence určená právě pro vás. Znovu objevíte svou sílu a vitalitu.
  • Gentian (hořec nahořklý) – Hořec nahořklý užívejte při nedostatečné výdrži, při pochybnostech o sobě a nedostatku sebedůvěry.
  • Centaury (zeměžluč lékařská) – Tuto esenci využijete, jestliže neumíte říkat NE a trpíte-li mimo jiné nedostatkem vůle či stydlivostí. Pomůže i proti rychlé únavě.
  • Larch (modřín opadavý) – Modřín je esence, která vás naučí více si věřit, zvýšit vaše sebevědomí, nebát se případných nezdarů a mít rádi sebe sama takové, jací jste.
  • Pine (borovice lesní) – Jestliže vás trápí silné výčitky nebo pocity viny kvůli každému soustu navíc, které jste si dopřáli, zkuste esenci borovice lesní. Výčitky totiž procesu hubnutí mohou výrazně uškodit, není nic snadnějšího než formovat své tělo s pozitivní myslí.

Krok 3

Bachovy květové esence se užívají rozmíchané ve vodě nebo jakémkoliv jiném oblíbeném nápoji. Vhodné je rozložit denní množství esencí do celého dne, nejlépe 4x 4 kapky denně.

 


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vyuzit-bachovy-kvetove-esence-pro-hubnuti-rady.html