Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí bavorskou sekanou | snadný recept

08. Únor 2019

Jste milovníky sekané? Vyzkoušejte si upéct vlastní bavorskou sekanou z tepla domova, svou lahodnou chutí si Vás naprosto získá. Určitě Vás také potěší, že příprava bavorské sekané je velmi jednoduchá, většinu práce za Vás udělá trouba. Vyzkoušejte si připravit domácí bavorskou sekanou podle receptu od Majkla z kanálu Vařte S Majklem, náramně si pochutnáte.

Co je potřeba

  • 300 g mletého libového hovězího masa 
  • 300 g mletého libového vepřového masa 
  • 400 g vepřového sádla
  • 300 g kostek ledu (drcené) 
  • 5 lžic studené vody z lednice 
  • 20 g sůl na nakládání masa 
  • 1 cibule (strouhaná) 
  • 1/2 čajové lžičky bílého pepře 
  • 1/2 čajové lžičky majoránky
  • troška mletého kardamomu 
  • 1/2 čajové lžičky tymiánu 
  • 1/2 čajové lžičky strouhaného muškátového oříšku 
  • 1 velká lžička čerstvého zázvoru 
  • 2 velké stroužky česneku 
  • 25 g škrobu 
  • 25 g hladké mouky 
  • 1/2 lžičky prášku na pečení
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit čevabčiči | recept
Jak připravit čevabčiči | recept
Čevabčiči | recept. Čevabčiči jsou válečky z mletého masa ochuceného jen solí, pepřem a cibulí. Tento pokrm je původem z balkánské kuchyně a původně s…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.