Vánoční e-Kuchařka ZDARMA

Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a obratem získáte naši e-Kuchařku do emailu zcela ZDARMA.
Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.
Nejnovější rady, návody a postupy
Pohodlí nemusí znamenat nudu! Objev mikiny, ve kterých se budeš na podzim cítit skvěle a stylově
Mikina. Pro mnohé z nás je to synonymum absolutního pohodlí. Kousek oblečení, do kterého se zachumláš po náročném dni. Ale co když ti řeknu, že mikina…
Jak správně vyškvařit husí sádlo – tradiční poklad české kuchyně
Husí sádlo patří k nejcennějším tukům v české kuchyni. Má jemnou chuť, krásně voní a vydrží dlouho čerstvé. Používá se na mazání chleba, pečení brambo…
Jak vydlabat dýni na Halloween: krok za krokem
Halloween se bez světélkující dýně jednoduše neobejde. Ať už chcete vytvořit strašidelný obličej, roztomilý úsměv nebo originální motiv, vydlabání dýn…
Jak upéct svatomartinské koláčky s povidly — domácí recept
Na svatého Martina voní české kuchyně pečenou husou, mladým vínem a sladkými koláčky. Tyto malé nadýchané kousky, plněné povidly, tvarohem nebo mákem,…
Jak upéct voňavé a hezké svatomartinské husičky a koníky z lineckého těsta
Svatomartinské slavnosti jsou časem, kdy pečete tradiční sladké husičky a koníky z lineckého těsta. Tyto malé symboly hojnosti a radosti patří k listo…
Jak dnešním dětem vysvětlit tradici oslav svatého Martina?
Svatý Martin je jednou z nejznámějších postav našeho lidového kalendáře, a jeho svátek slavíme každoročně 11. listopadu. Pro děti může být historie i…
Jak zužitkovat maso z pečené svatomartinské husy? Udělejte TOP burger
Pokud se vám nepodaří sníst celou svatomartinskou husu, nezoufejte! Máme pro vás skvělý a chutný recept, jak zbylé maso využít — domácí hamburger s tr…






