Vánoční e-Kuchařka ZDARMA

Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a obratem získáte naši e-Kuchařku do emailu zcela ZDARMA.
Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.
Nejnovější rady, návody a postupy
Losos na štědrovečerním stole: moderní a lehká alternativa ke kaprovi
Určitě už mnoho lidí přemýšlí, jakou rybu si letos připraví na štědrovečerní stůl. Je 12. prosince, obchody nabízejí různé druhy ryb ve slevách a výbě…
Jak na išelské cukroví – voňavou klasiku z dob monarchie, která patří k Vánocům
Išelské cukroví, někdy nazývané i išelské dortíčky, patří mezi nejlahodnější a nejvoňavější druhy vánočního pečiva. Jeho původ sahá do Rakousko-Uhersk…
Jak najít bezpečné a férové online herní platformy
Online svět se stále zvětšuje a ze dne na den na internetu přibývají stovky webových stránek. V takovém případě je důležité klást bezpečnost na první…
Vánoční slepované rohlíčky s marmeládou: jemné, křehké a zasněžené cukrem
Slepované cukroví patří k nejvoňavějším vánočním klasikám, a pokud máte rádi marmeládová kolečka nebo linecké, pak si rohlíčkovou variantu zamilujete…
Kvantové počítače – věk technické budoucnosti v hledáčku předních investorů i vlád
Kryptografie, chemie, logistika nebo práce s masivními datovými strukturami, to všechno a mnohem více zvládají takzvané kvantové počítače. Co to vlast…
Zimní boršč: hřejivá polévka plná chuti i vůně
Zimní období si říká o jídla, která zahřejí, zasytí a dodají tělu energii i potřebné vitaminy. Jedním z nejlepších receptů, který to všechno splňuje,…
Jak na pomalu pečenou vepřovou plec na černém pivu – ideální prosincové jídlo
Prosinec je čas, kdy se tělo i duše touží zahřát. Venku bývá mrazivo, dny krátké a večery dlouhé – ideální chvíle na vydatné jídlo, které provoní celý…






