Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na dýňový jáhelník | recept

27. Září 2021

Hledáte inspiraci na rychlý a snadný pokrm ze sezonních surovin? Co takhle vyzkoušet dýňový jáhelník? Dýňový jáhelník je velmi chutný a zároveň zdravý, můžete si jej připravit například jako lehkou večeři či svačinu. Do dýňového jáhelníku je přidáno také červené zelí, které pokrmu dodává nový rozměr. Využijte dýňové sezony a připravte si vynikající dýňový jáhelník.

Co je potřeba

  • 500 g dýně Hokkaido
  • 200 g jáhel
  • 1 cibuli
  • 200 g žampionů
  • 300 g červeného zelí
  • 100 g dýňových semínek
  • sůl
  • přibližně 4 lžíce olivového oleje
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.