Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na dýňový jáhelník | recept

05. Listopad 2018

Hledáte inspiraci na rychlý a snadný pokrm ze sezonních surovin? Co takhle vyzkoušet dýňový jáhelník? Dýňový jáhelník je velmi chutný a zároveň zdravý, můžete si jej připravit například jako lehkou večeři či svačinu. Do dýňového jáhelníku je přidáno také červené zelí, které pokrmu dodává nový rozměr. Využijte dýňové sezony a připravte si vynikající dýňový jáhelník.

Co je potřeba

  • 500 g dýně Hokkaido
  • 200 g jáhel
  • 1 cibuli
  • 200 g žampionů
  • 300 g červeného zelí
  • 100 g dýňových semínek
  • sůl
  • přibližně 4 lžíce olivového oleje
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Jak připravit dýňové rizoto | recept
Dýňové rizoto | recept. Zbyla Vám dýně a chcete si připravit výborné zeleninové jídlo? Vyzkoušejte dýňové rizoto podle našeho receptu. Jeho příprava n…