Jak na dýňový jáhelník | recept
27. Září 2021
Hledáte inspiraci na rychlý a snadný pokrm ze sezonních surovin? Co takhle vyzkoušet dýňový jáhelník? Dýňový jáhelník je velmi chutný a zároveň zdravý, můžete si jej připravit například jako lehkou večeři či svačinu. Do dýňového jáhelníku je přidáno také červené zelí, které pokrmu dodává nový rozměr. Využijte dýňové sezony a připravte si vynikající dýňový jáhelník.
Co je potřeba
- 500 g dýně Hokkaido
- 200 g jáhel
- 1 cibuli
- 200 g žampionů
- 300 g červeného zelí
- 100 g dýňových semínek
- sůl
- přibližně 4 lžíce olivového oleje
Další zajímavé články
Jak upéct bezlepkový dýňový chléb | recept
Bezlepkový dýňový chléb | recept. Chléb nemusí být vždycky jen slaný. Pokud chcete vyzkoušet něco nevšedního, sladký dýňový chléb bude to pravé. Násle…
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept. Zkuste klasické obdélníkové těstoviny zapečené s bešamelem, masovou směsí a sýrem trochu obměni…
Jak upéct máslovou dýni s kořeněnou marinádou a bobkovým listem | recept
Jak upéct máslovou dýni s kořeněnou marinádou a bobkovým listem | recept. Máslová dýně je ideální pro pečení. Pečením se jemná konzistence dužiny s…
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept. Tato polévka je spojením hned tří oblíbených podzimních polévek. Dýně, pórek i cuketa jso…
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept. Nesmírně elegantní gratin z barevných kusů nasládlé zeleniny, která se ve spojení s…
Diskuze k videu