Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pohankovou granolu

09. Březen 2017

Pohanková granola je směs pohanky, různých druhů semínek a sušeného ovoce. Mlsáte-li rádi, ale bojíte se nárustu váhy, pak určitě neváhejte a vyzkoušejte si připravit křupavou domácí pohankovou granolu. Je nejen velmi chutná, ale díky použitým surovinám take zdravá. Podrobný postup, jak na vynikající pohankovou granolu, Vám přináší následující videorecept od Marušky z kanálu MaruškaVEG.

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak jíst dostatek vlákniny | rady a tipy. Vláknina je nestravitelná část rostlinných zdrojů potravy. Důležitá je kvůli podpoře vyprazdňování, čištění…
Jak jíst před ranním cvičením | rady a tipy. Ranní cvičení má řadu výhod. Probudíme a protáhneme tělo, celý den jsme více motivování jíst lépe a hlavn…
Jak jíst více bílkovin | tipy na ideální jídelníček s dostatkem bílkovin. Bílkoviny jsou základní součást našeho organismu. Potřebujeme je pro fungová…