Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na švestková povidla pečená v troubě | recept bez cukru

06. Září 2018

Přemýšlíte-li, jak zpracovat přebytek švestek, pak Vám následující videorecept přijde jistě vhod. Vyzkoušejte si připravit švestková povidla, která jsou pečená v troubě. Recept je extra jednoduchý, dokonce není potřeba ani míchání povidel. Švestková povidla jsou velmi chutná a navíc jsou bez přidaného cukru. Připravte si švestková povidla podle receptu od Anny z kanálu Live with Anny, určitě Vám budou chutnat.

Co je potřeba

  • 1,5 kg švestek
  • 4 lžíce octa
  • kousek skořice
  • 1 badyán
  • hřebíček
  • rum (až po upečení)
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat houbu Špičku obecnou
Letos je mimořádně příznivé počasí a tak v hojné míře roste mnoho druhů hub. Nemusíte ani chodit do lesa, houbička, kterou vám chci představit a nabíd…
Jak zpracovat třešně
Sezóna třešní je již v plném proudu, a pokud jste se jich již dosyta najedli v syrovém stavu či v bublanině, jistě přemýšlíte, jak zbýv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.