Přejít k hlavnímu obsahu

Jak oloupat rajčata

12. Září 2014

Jak oloupat rajčata? Postup oloupání rajčat představuje šéfkuchař Radek Šubrt. Jak na to? K oloupání rajčat nepotřebujete nic jiného než vroucí a studenou vodu. Rajčata nařízneme a dáme je do vroucí vody spařit, aby se slupka rajčat odlepila. Ve studené vodě je zchladíme. Z takových rajčat si můžeme připravit i domácí sušená rajčata. Potřebujeme jen tymián, rozmarýn, sůl a pepř, olivový olej a nechat na plechu v troubě při 100 °C. Takto udělaná a naložená rajčata jsou ideální do různých pokrmů.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Dýňové křížaly | recept. Dýňové křížaly mohou být chutnou a zdravou alternativou sladkých či slaných pochutin. Jejich příprava vyžaduje pouze dýn…
Jak využít javorový sirup | rady a tipy.  Javorový sirup je chuťově velmi dobrá a zároveň zdravá alternativa běžně používaných sladidel. Vyrábí se z m…