Jak připravit domácí bylinkové máslo | recept
24. Duben 2019
Proč je dobré si udělat domácí bylinkové máslo?
Neobsahuje žádné chemické přísady jako kupovaný margarín a proto je o mnoho zdravější.
Navíc se dobře roztírá a výborně chutná.
Co je potřeba
- 250 g másla
- 10 lžic olivového oleje
- rozmarýn (nebo petržel, pažitka apod.)
- sůl
2
Do změklého másla přidáme 10 lžic olivového oleje a promícháme.
Související články
Další zajímavé články
Jak udělat bylinkové máslo | recept
Jak udělat bylinkové máslo | recept. Mám pro vás recept na domácí bylinkové máslo. Toto máslo patří k nejjednodušším pomazánkám, takže je výborným zák…
Jak připravit tortellini jako špízy | recept
Tortellini jako špízy | recept. Tortellini jsou druh těstovin. Mají tvar kloboučku a jsou plněné různými náplněmi například špenátem, ricotou, houbami…
Jak uvařit těstoviny s luštěninami | recept
Těstoviny s luštěninami | recept. Italská gastronomie se vyznačuje jednoduchými, lehkými a chutnými recepty, proto je oblíbená na celém světě. Základ…
Jak připravit pečenou dýni s rajčaty, brambory a rozmarýnem | recept
Pečená dýně | recept. Není nad jednoduchá jídla, totéž platí i o následujícím receptu. Po krátké přípravě surovin se o samotné vaření (v tomto případě…
Jak připravit jogurtový zákusek z tradičních perníků
Jak připravit jogurtový zákusek z perníků | recept na zákusek připravený z tradičního perníku a jogurtu. Tradiční perník s marmeládovou náplní a…
Diskuze k článku