Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí raw čokoládu

14. Leden 2016

Toužíte jíst mnohem zdravěji, ale nezvládáte se vzdát sladkého mlsání? Nevadí, zkuste si vyrobit domácí raw čokoládu. Raw čokoláda je připravována z nevařených bio surovin, takže je mnohem zdravější než čokoláda klasická. Obsahuje nepražené bio kakao, které je bohatým zdrojem zdraví prospěšných látek a vitaminů. Navíc je raw čokoláda velice chutná. Chcete-li mlsat bez výčitek, pak si určitě vyzkoušejte vyrobit vlastní domácí raw čokoládu. Jak na to vám poradí následující videorecept.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak využít psyllium
Psyllium je vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele vejčitého (indického) – jedná se vlastně o slupky. Tato vláknina je rozpustná ve v…
Jak pěstovat a využít ačokču
Jak pěstovat a využít ačokču | návod na pěstování a využití ačočky. Ačokča (latinsky Cyclanthera pedata) se u nás dnes již stává poměrně známou a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.