Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hovězí maso po burgundsku | recept

Hovězí maso po burgundsku | recept. Hovězí maso po burgundsku je jídlo, které má svůj původ, jak už název napovídá, ve Francii. Jedná se o hustou tmavě červenou omáčku se šťavnatými plátky hovězího masa. Recept se často liší v detailech, ten náš je inspirován knihou Receptury teplých pokrmů. Příprava je trochu náročnější na čas, o to více ale potom hotové jídlo chutná.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.