Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit obložené chlebíčky | recepty

Obložený chlebíček by mohl být nazýván „králem české studené kuchyně“. Obložený chlebíček může mít nespočet podob, a přeci existují druhy obložených chlebíčků, které jsou pro svou vyváženou chuť oblíbenější. Přinášíme návod, jaké zásady je dobré dodržovat, aby byl každý obložený chlebíček lahůdkou, a dále dva profesionální recepty na nejoblíbenější chlebíček šunkový a obložený chlebíček s vajíčkem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

José (neověřeno) | Pá, 03/18/2016 - 19:23

Co je to "veka" a na co sa to podobá, pretoze v cudzine nic takého neexistuje, alebo ak áno, tak pochopitelne s iným názvom.

Jozef (neověřeno) | Út, 01/05/2016 - 21:36

"...naneseme 35 g dobrého bramborového..."
"...vyskládáme 15-20 g dobré šunky..."
Myslíte, že niekto zámerne dá "zlý" šalát, alebo "zlú" šunku?
Myslím, že to treba vymazať.

Darth Vader (neověřeno) | Pá, 02/12/2016 - 11:01

NO to sou ale příšerně vypadajíci chlebíčky.To vypadá jako by se někdo v sobotu ráno po flámu vyzvracel na kus veky . :(:(

jarouš (neověřeno) | Čt, 05/29/2014 - 20:15

Jou jou, chlebíčky..to je moje. Jen ta příprava mě dost vadí. Už jsem se je naučil objednávat s rozvozem. Ze zkušenosti, tedy pro pražské požitkáře doporučuji http://www.lahudky-palma.cz/chlebicky

A mimochodem, dobrou chuť :-)

Hana Kheirbeková (neověřeno) | Ne, 12/07/2014 - 11:25

Už se hodně moc těším a děkuji..

Hana Kheirbeková (neověřeno) | Út, 12/09/2014 - 17:32

Je to bezva...

Vlasta Tomášková (neověřeno) | Pá, 12/12/2014 - 18:55

No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.

Vlasta Tomášková (neověřeno) | Pá, 12/12/2014 - 18:55

No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.

Petr Čapka (neověřeno) | Po, 12/22/2014 - 15:29

Hůře vypadající chlebíček jsem ještě neviděl

viera (neověřeno) | Út, 12/23/2014 - 07:48

super moc se těším

poetkavlasta (neověřeno) | Čt, 12/25/2014 - 13:55

Je to bezva a moc, moc děkuji za uveřejnění. Jsem sice dost dobrá kuchařka, umím hodně, ale přece je stále co se učit. Navíc celý život sbírám recepty a musela bych žít ještě tři sta let, abych vše vyzkoušela!
Ale přesto mne vše kolem receptů hodně baví. Dokážu v kuchařkách dlouho a radostně číst.
Děkuji proto Redakci za tento hodnotný a krásný dáreček, pro nás, "fanynky vaření". Vlasta - 75 let

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.