Jak připravit obložené chlebíčky | recepty
Obložený chlebíček by mohl být nazýván „králem české studené kuchyně“. Obložený chlebíček může mít nespočet podob, a přeci existují druhy obložených chlebíčků, které jsou pro svou vyváženou chuť oblíbenější. Přinášíme návod, jaké zásady je dobré dodržovat, aby byl každý obložený chlebíček lahůdkou, a dále dva profesionální recepty na nejoblíbenější chlebíček šunkový a obložený chlebíček s vajíčkem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
sendvič
Souhlasím na 200 nebo 500 procent.
naser si zmrde s těmito srackami
Co je to "veka" a na co sa to podobá, pretoze v cudzine nic takého neexistuje, alebo ak áno, tak pochopitelne s iným názvom.
"...naneseme 35 g dobrého bramborového..."
"...vyskládáme 15-20 g dobré šunky..."
Myslíte, že niekto zámerne dá "zlý" šalát, alebo "zlú" šunku?
Myslím, že to treba vymazať.
NO to sou ale příšerně vypadajíci chlebíčky.To vypadá jako by se někdo v sobotu ráno po flámu vyzvracel na kus veky . :(:(
Jou jou, chlebíčky..to je moje. Jen ta příprava mě dost vadí. Už jsem se je naučil objednávat s rozvozem. Ze zkušenosti, tedy pro pražské požitkáře doporučuji http://www.lahudky-palma.cz/chlebicky
A mimochodem, dobrou chuť :-)
Už se hodně moc těším a děkuji..
Je to bezva...
No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.
No, tak to si asi z toho přehršele nic nevyberu.Ale stejně už se těším.
Hůře vypadající chlebíček jsem ještě neviděl
super moc se těším
Je to bezva a moc, moc děkuji za uveřejnění. Jsem sice dost dobrá kuchařka, umím hodně, ale přece je stále co se učit. Navíc celý život sbírám recepty a musela bych žít ještě tři sta let, abych vše vyzkoušela!
Ale přesto mne vše kolem receptů hodně baví. Dokážu v kuchařkách dlouho a radostně číst.
Děkuji proto Redakci za tento hodnotný a krásný dáreček, pro nás, "fanynky vaření". Vlasta - 75 let
sendvič