Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vyrobit domácí tvrdý sýr | recept

26. Únor 2020

Výroba domácího tvrdého nebo polotvrdého sýru sice vyžaduje několik hodin, ale zato ochutnat svůj vlastoručně vyrobený sýr - to prostě stojí zato. Podle návodu ve videu si můžete nejen sýr vyrobit, ale zároveň si jej i naložit s různými bylinkami, kořením, česnekem, cibulí a co vás napadne do sklenic. Panečku, vlastoručně vyráběný domácí nakládaný sýr vlastní chuti, to je opravdu lahodné pokušení!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak využít muškátový oříšek a květ
Muškátový oříšek i muškátový květ jsou druhy koření, které se u nás využívají zejména při přípravě nádivek, paštik nebo třeba bešamelu. Jedná se o čás…
Jak využít cottage cheese v kuchyni
Cottage cheese je druh čerstvého sýra vyráběného z kravského mléka, jenž je lehký, zdravý a snadno stravitelný. Dá se konzumovat jen tak samotný…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.