Jak udělat domácí hamburger s karamelizovanou cibulí | recept
01. Červenec 2012
Když „šéf na grilu“ Zdeněk Pohlreich ukázal, jak udělat pořádný domácí hamburger, oblizovala se u televizních obrazovek polovina republiky. Připravte si takový domácí hamburger podle tohoto receptu, pro 4 osoby budete potřebovat 400 g hovězího a 400 g vepřového masa, 4 sezamové hamburgerové bulky, 2 vejce, 2 cibule a 4 stroužky česneku, 4 lžíce oleje. Na ozdobu pak 1 kg cibule (cca 15 ks), 200 g másla, 100 g cukru, 1 dl koňaku nebo brandy, 0,5 dl červeného vinného octa, lžičku čerstvého tymiánu, sůl, mletý černý pepř a kečup. A jdeme na to!
Další zajímavé články
Jak připravit domácí hamburgery | recept
Domácí hamburger | recept. Mletí masa je velice vděčným zpracováním. Maso je rychle hotové a dají se z něj vykouzlit nejrůznější pokrmy. Jednou z možn…
Jak upéct domácí bulky na hamburgery | recept
Domácí bulky na hamburgery | recept. Upéct si domácí bulky na hamburgery není nic složitého. Podle našeho receptu se musí podařit každému, i tomu…
Jak udělat domácí tatarskou omáčku | recept
Recept na domácí tatarskou omáčku. Proč kupujeme tatarské omáčky vyrobené z podivných věcí, když si můžeme udělat tatarku doma? Domácí tatarská omáčka…
Jak udělat kapustové karbanátky | recept
Kapustové karbanátky – recept s masem, nebo bez masa? Kapustový karbanátek smažený, a nebo pečený na plechu? Nabízíme popis pracovního postupu a recep…
Jak upéct kachnu – kachna pečená na kmínu | recept
Upéct dobrou kachnu je jednodušší, než leckterému kuchařskému elévovi možná připadá. Vlastně jediné, na čem opravdu záleží, aby se pečená kachna jen r…
Diskuze k videu